Starten_2014
Fra starten på Nyttårsmaraton 2014. Foto: Kjell Vigestad

3. juledag eller søndag 27. desember kan man løpe halv- eller heilmaraton i Ålesund. Arrangøren er i rute med forberedelsene.

Påmelding
Siste frist for webpåmelding er lørdag 26. desember kl. 23.00. Man kan også melde seg på søndagen før start ved Stamina Tren Moa. Dette må man gjøre selv på en PC, nettbrett eller telefon, som er tilgjengelig i sekretæriatet. Da må man ha med seg 100 kr i kontanter som betales ekstra til arrangør.
Påmelding her

Før løpet
Garderoben på Stamina Tren Moa åpner kl. 8.30. Der vil det også bli utdeling av startnummer. Maraton har start kl. 10.00 og halvmaraon kl. 12.00 fra Moa. Beregn 5 minutt å gå fra sekretæriatet til starten.

Etter løpet
Halvmaratonløperne får sine premier i målområdet etter at de har gått i mål. På maraton blir det premieutdeling ved garderoben kl. 15.00 med servering av pizza og mineralvann.

Premiering
Alle som kommer til mål får deltakerrmedalje om halsen og det blir delt ut klassevinnerpremier. I år blir det hånduker og pokaler. Vinnerne på halvmaraton får 500 kr i pengepremie. Maratonvinnerne får 1000 kr. For å stimulere til flere kvinner som deltakere på på maraton, blir det gitt ekstrapremie til de.

Etter arrangementet
Resultater kan leses på EQTiming sin nettside like etter målpassering. Seinere på kvelden kan en lese reportasje med bilder fra arrangementet på kondis.no.

Studer langtids værmelding på Yr.no for Spjelkavik

For mer info og påmelding, se nettsida til Ålesund Nyttårsmaraton

Se arrangementet med kart på kondis.no sin terminliste

Se tidligere forhåndsreportasje

Les reportasje fjorårets arrangement

For henvendelser løpsdagen, ring Per Jan Helset på telefon 91107033


Jan_Ketil_and_Helge_Hafsaas_2014_640x427.jpg
Helge Hafsås og Jan Ketil Vinnes (bak) bruker som regel og kappes om å være første mann tilbake til startområde, Helge på heil (vending) og Jan Ketil på halv (mål). Foto: Kjell Vigestad

Nyttårsmaraton_logo_640x1064.jpg