Det meste av det som hittil har vært åpent på kondis.no vil fortsatt være det, forskjellen er at vi vil bruke nettstedet til å formidle mer stoff til våre medlemmer. Dette skal være saker som hittil kun har vært i bladet. Dette kan være intervjuer med våre mange forbilder med en oversikt over hvordan disse trener og får hverdagen til å gå opp. Det kan også være tester av utstyr og produkter eller typiske treningssaker med konkrete tips til øvelser og treningsøkter. 

Alle medlemssaker vil du finne på denne linken i toppen på kondis.no:
Medlemssaker (lukket for andre)

Nyhetsdekningen fra ulike arrangementer med oversikt over hvem som har vunnet hva, vil fortsatt være åpne saker for alle. De sakene som krever innlogging er ment som et tillegg for våre medlemmer. Dersom disse skulle vært formidlet i bladet, ville det innebært økte kostnader for Kondis med trykking og distribusjon av tykkere blader. Ved å bruke kondis.no så unngår vi disse økte kostnadene. 

Slik får du lest medlemssakene

Du som allerede er medlem og ønsker å lese en sak som er merket K Kondismedlem, kan trykke på saken og logge inn med ditt medlemsnummer som brukernavn og ditt telefonnummer eller postnummer som passord. Dersom du har vært medlem hos oss lenge, har vi kanskje ikke registrert telefonnummeret ditt. Da får du ikke logget inn med dette før det er registrert i vårt medlemssystem. Du kan da enten gå inn på min side og legge inn ditt telefonnummer eller du kan sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

OBS: Det kan ta litt tid fra et telefonnummer er meldt inn til vår medlemsservice til det fungerer som passord på kondis.no. Dette fordi det krever en oppdatering hos dem som driver kondis.no før passordet aktiveres. Dersom du logger inn med medlemsnummer og passord og den røde boksen ikke forsvinner, må du vente og heller prøve på nytt ved en seinere anledning. 

Vi håper dere kan være tålmodige med oss når det gleder disse innkjøringsproblemene. 

Dersom du ikke er medlem, men ønsker å lese saken, kan du åpne saken og trykke på linken til innmeldingsskjemaet som ligger i det røde feltet under overskriften. Du får da brukernavn og passord tilsendt på mail umiddelbart etter innmeldingen. 

Den første saken som ble publisert kun for våre medlemmer er intervjuet med Rebecca Hilland - maratonløperen som også ble motbakkedronning mot alle odds

Alle medlemssaker vil du finne på denne linken i toppen på kondis.no:
Medlemssaker (lukket for andre)