Kondis1307_350.jpgKondis nummer  7 blir distribuert til om lag 15 000 Kondis-medlemmer denne uka.

I et bredt anlagt portrett møter vi Inger Liv Bjerkreim Nilsen som virkelig har markert seg denne sommeren med flere prestisjetunge seire. Tidligere har hun hevda seg godt som både langrenns- og o-løper, og nå i sommer har hun vist styrke også som triatlet og løper. I intervjuet får vi et godt innblikk i hvordan hun trener og hvordan hun tenker. 

I enda større grad får vi vite hvordan Henrik Ingebrigtsen har trent - fra han vant klassen sin i junior-NM i langrenn som 17-åring til han i fjor ble europamester på 1500 m i løping. Leif Inge Tjelta har analysert treninga hans og har klare tanker om hva det er som har gjort han så god. 

Også Ingrid Kristiansen kommer med sine treningstips, og Anders Stenbrenden som i år vant Birkebeinertrippelen, forteller hvordan han kan prestere så godt med relativt lite tid satt av til trening. 

Eliteløper Johannes Alnes presenterer en rekke styrke- og spenstøvelser som kan gi løpere på alle nivå bedre teknikk og større fart i løypa. 

Kondis har også fersk reportasje fra løpsfesten Oslo Maraton, og vi har besøkt "annerledesløpet" KnarvikMila.

I bladet finner du grundige tester av GPS, wattmåler og høretelefoner for trening samt omtale av den nye boka "Utholdenhetstrening". Vi møter også Espen Wethe som trives usedvanlig godt med å sykle rundt på "fatbike" både sommer og vinters tid. 

Dette er bare noe av innholdet i det 80 sider tjukke magasinet som vil gjøre mørke høstkvelder litt lysere for Kondis' stadig voksende medlemsskare. 

Er du ikke allerede Kondis-medlem, er det bare å bli det!

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis1307_640.jpgInger Liv Bjerkreim Nilsen har hatt en meget god løpssesong, og aller best trives hun når hun får løpe i naturskjønne omgivelser. (Foto: Bjørn Johannessen)