Se stor bildereportasje fra fjorårets løp på Kondis.no her

 

640_Allebakkene_KollenOpp.jpg

 

KollenOpp er et spektakulært trappeløp opp to hoppbakker fra sletta i Midtstubakken til toppen av verdens mest kjente hoppbakke og Norges mest besøkte turistattraksjon: Holmenkollbakken. 

Arrangør KollenHopp, Norges største hopp og kombinert-team, har fokus på å skape et «show-preget» breddearrangement for alle med lav terskel for deltagelse. Her er det plass til alle. Slagordet er: Trappeløpet for alle, - for deg!

640b_Jubelbilde_LynseyMclellan_Foto_Bent S. Kverme.jpg.jpg​Lynsey Mclellan jublende i mål på toppen i fjor. Foto: Bent S. Kverme. 

KollenOpp-løypen er 1200m lang med 165 høydemeter fra start til mål og inneholder totalt 800 trappetrinn.

Løyperekorden i herreklassen er fra 2015 da tidligere junior-verdensmester i motbakkeløp Sindre Buraas løp på fantomtiden 7:03. I fjor vant Kristoffer Fredriksen fra Trappefolket på 7:58

Løyperekorden i dameklassen 9:08 ble satt i fjor av Anne Johanne Lind, Nydalen Skiklubb.

 

Målgangen på toppen av Holmenkollbakken er spektakulær med et enestående utsyn og vidsyn over Oslo. Foto Christian Prestegård

I skrivende stund er det påmeldt vel 400 deltakere og det blir dermed ny deltakerrekord. Med normal etterpåmelding siste 2 dager kan det bli nærmere 500 deltakere. Siste frist for påmelding er fredag 8. september kl. 23:59.

Arrangør har nettopp lagt ut info om startlister og etterpåmelding på www.kollenopp.no. Løpet har intervallstart hvert 15. sekund. Første start er kl 10:00 deretter starter det en løper hvert 15. sek før det blir en liten pause før eliteklassene starter fra kl 12:00. Dersom du nå melder deg på i mosjonspuljen vil du starte mellom 10:00 og 10:15, eventuelt på andre ledige startnumre. Melder du deg på i elitepuljen vil du starte helt sist - etter kl 12:00. For mer info inkl påmelding se løpets nettside.