Det er mulig å løpe hele dagen.  I år var arrangørteamet på plass fra 06.30 til 19.00. Dermed kunne de ansatte få gjennomført løpet før arbeid, i lunchpausen eller rett etter arbeidstids slutt. Et populært tiltak som er kommet for å bli.

Varegg var med som teknisk arrangør. I tillegg var Bedriftsidrettskretsen også til stede i forbindelse med "Trappecupen" de har startet opp i år. Her er det nærmere 200 påmeldte til hele cupen. Den fortsetter nå med Ørnen Opp 17. november og avsluttes i Rådhuset 24. november.

I følge uoffisielle resultater oppnåde Tina Eik fra LKB dagens beste tid blant jentene på 50 sekunder. Anita Lilleskare fra Haukeland fikk 0.52 mens  Birgitte Antczak (Bergen Kommune) og Sara-Rebekka Færø Linde (Varegg)  fikk 0.54 og leder trappecupen blant dem som er påmeldt alle løpene.

Ørjan Bu (Bergen Kommune), Geir Storetvedt Skaten (HSI) og Lorentz Erland Linde fikk alle 42 sekunder og var raskest opp trappehuset på Haukeland Sykehus.

Link resultater

IMG_6952.jpgEtter målgang var Kondis i kontakt med to legestudenter som prøvde seg i trappeløpet. ) Ida Katrine Svendsen Maria Emhjellen Paulsen (t.h) er begge inne i sitt femte studeår etter gammel studieplan. De startet med praksis i det tredje året og er nå i gang med sitt tredje praksisår her på Haukeland Sykehus. Dvs. de har også hatt praksis på Haraldsplass, Stavanger og Førde. Dialekten røper at de ikke er bergensere, men fra Arendal og Porsgrunn, kan de bekrefte. Ida Katrine er ikke ukjent med løping, hun var med på Fløien Opp tidligere og kjenner godt til Kondis. Kanskje blir det Ulriken Opp til neste år,smiler hun lurt. Den mangler jeg jo.


I dag løp Ida Katrine Svendsen på 1.16 og Maria E. Paulsen på 1.05. 

IMG_6911.jpgMichelle Berge Ellingsen er også ansatt på Haukeland Sykehus. Hun jobber på medisinsk undersøkelse og tok et lite avbrekk i dag for å være med i trappeløpet. Må jo støtte opp om dette, vet du. Var med i fjor også, må jo være litt aktiv. Har også løpt Stoltzen, men det er bare mest for gøy, sier hun avslutningsvis og ikke særlig anpusten. 

IMG_6908.jpgOgså medisinstudentene Even Koch og Stian Dahle løp på hjemmebane i dag. Stian ble klokket inn på 0.49. Vi er med for morro skyld. Vi var klar over løpet, men hadde helt glemt det. Jeg sendte en melding i går kl 22.30 til Even for å minne han på det. Må ta en tur til, var ikke helt fornøyd med tiden nå første gang, legger Stian til avslutningsvis.

IMG_7004.jpgLinda Løland fra Bedriftidrettskretsen er på plass i det første løpet i årets Trappecup.

IMG_7006.jpgMye folk og stor aktivitet i kjelleren på Haukeland sykehus.

IMG_6901.jpg
Nina Krogstad fra Bergen kommune er klar til start.

IMG_6906.jpg
Stian Dahle fra Haukeland

IMG_6921.jpg
Solveig Ekerhold-Fredriksen stempler inn.

IMG_6924.jpg
En pust i bakken for Solveig Ekerhold-Fredriksen og Sissel Erstad. Men smilet kom fort fram

IMG_7008-marie halkjelsvik.jpgMarie Halkjelsvik fra Lunge post 1 stempler inn på tiden 1.07

IMG_6958.jpg
Hege Gundersen Lee

IMG_6963.jpg
Natasha Alijeva stempler inn på toppen

IMG_6966.jpg
Eirik Børsheim fra Rolland skole

IMG_6985.jpg
Joar Hystad

IMG_6991.jpg
Smilende deltagere fra Bergen Kommune etter endt trappeløp, Nina Krogstad, Eli Synne Eckholm, Ronnie Eckholm og Thomas Walter Johannesen

IMG_6994.jpg
Øyvind Nilsen, Sverre Faugstad, Irene Jandraszek og Jarle Sundbotten

IMG_6996.jpg
Starterne får en lite pause inn i mellom i den jevne strømmen av løpere som skal opp trappehuset

IMG_7158.jpgLeif Rune Vikne fra Bergen Brannvesen sendes opp trappene

IMG_7003.jpg
Etter løpet leveres brikken tilbake og man får opplyst sine tider av Varegg med Johs Gjesdal i spissen

IMG_7015.jpg
Even Magnus Aspli fra Politiet deltar i trappecupen og er i ferd med å løpe en etasje for mye.

IMG_7019.jpg
Kollega Lars Andreas Larsen har litt bedre kontroll på målet

IMG_7027.jpg
Zohreh H. Zadeh fra Liakroken barnehage

IMG_7033.jpg
Raandi Sørbø Pedersen, Linda Mathisen Lund, Marianne Elvik Bakke og Zohreh H. Zadeh, alle fra Liakroken Barnehage

IMG_7055.jpg
De kaller seg for "Sjukt Sprek Bergen", i dag har gjengen tatt seg helt ut i trappeløpet.

IMG_7074.jpg
Sahin Kisacam 

IMG_7114.jpgKenneth Riggelsen

IMG_7094.jpg
Susanne Bergstrøm, Kenneth Riggelsen og Marianne Larsen Midtun løper alle for Hent AS

IMG_7098.jpg
Sindre Egeland fra Team Yolo.

IMG_7124.jpg
Øyvind Frantzen

IMG_7131.jpg
May Engevik

IMG_7148.jpg
Vibeke Mjøs fra Liakroken Barnehage kan konstatere at det kan løpes trappeløp på Haukeland i over 12 timer

wenche2.png
Noen av dem som startet tidligere på dagen var trioen Else (76), Ester (91) og Wenche. Ester er nyopperert i hoftene og har egenlig aldri drevet med aktiv trening. Men et aktivt liv med noen søndagsturer er vanlig for den generasjonen. I dag har Ester et tippoldebarn.

Det er den mer aktive Wenche Iversen som har fått henne med på trappecupen. 

Vi var på tur sammen i sommer, og det ble en del gåing, forteller Wenche. Og jeg viste svigermor hvordan hun kunne få mobilen til å telle hvor mange skritt hun hadde gått på en dag.  Det synes hun var veldig inspirerende,  så da begynte hun å gå turer i nærområdet når vi kom hjem igjen. Så kom drømmen om en gang å ha gått Stoltzen (-før jeg dør)

Det var da jeg sa vi måtte trene litt, og da passet trappecupen fint inn. Tørt, innendørs, og gøy. Jeg hadde laget små poser med kransekake, en bit for hver etasje, men den glemte vi helt. Trengte bare en pause for å drikke litt fordi hun ble så tørr i munnen. Og vips var vi på toppen og det første av tre trappeløp var gjennomført.

Resultater Trappecupen 2016