I mars i fjor var litt over 6000 påmeldt de ulike distansene i Oslo Maraton. Nå er det over 9000, en økning på ca 50% fra 2018. Nå som snøen er i ferd med å forsvinne i Osloområdet vil sikkert påmeldingen skyte ytterligere fart. Det er utrolig mange som har Oslo Maraton som årets store treningsmål. og da hjelper det på treningsmotivasjonen at man allerede er påmeldt .

For å bli inspirert kan du også lese tidligere kondis.no reportasjer fra Oslo Maraton: Samleside for tidligere års reportasjer

Stor økning blant unge løpere og på halvmaraton
- Vi ser en voksende interesse i 2019. Det blir spennende å se utviklingen frem mot arrangementet. Vi ser at flere og flere yngre melder seg på. Per nå er det flest påmeldte i aldersgruppen 26-31 år, med 1750 deltakere sier Cecilie L'Orsa Tveit i SK Vidar til kondis.no.
- Distansen som har skutt fart er halvmaraton. Her er det per nå 5300 påmeldte mot 3400 i 2018 (mars). 

- Nesten 10% av de påmeldte er internasjonale deltakere, det er ekstra gledelig, sier Cecilie L'Orsa Tveit.

Anine Schanke Strømdahl
Så morsomt er det å fullføre i Oslo Maraton. Her ser vi Anine Schanke Strømdahl i 2017. (Foto: Bjørn Johannessen)
 
Oslotrippelen nesten utsolgt
Oslotrippelen har vært sluttsolgt hvert år. i år er det satt av 120 plasser, og der er det per nå 115 påmeldte. I fjor på samme tid var det 70 påmeldte. Her gjelder det å være rask om man ønsker å sikre seg plass på Oslo Maraton sin hardeste distanse.

PÅMELDING
9110 påmeldte pr 30. mars

Oslo Maraton hjemmeside

medalje_50D0957.jpg
Medaljen er viktig for mange. Slik så fjorårets nmedalje ut. (Foto: Bjørn Johannessen)