Arne_Moren_og_Rolf_Bakken_2007

Kondis oppfordrer løpere fra fjern og nær til å stille opp i Arne Morens siste løp som arrangør. Ildsjelen har lagt ned utrolige mye tid og svette for sine utallige kondisjons-arrangement i Trysil gjennom 30 år. Bildet er fra det aller siste Strandvoldbruas Minneløp i 2007 hvor lokalredaktøren fikk overrekt blomster for innsatsen. 9. juli bør Arne Moren selv beæres med en kjempeoppslutning av en lang - og annereldes - arrangørkarriere. Derfor:

BI MED KONDIS TIL ØVERBYGDAJOGGEN 9. JULI!

Øverbygdajoggen på terminlista

Samleside for Øverbygdajoggen

ØVERBYGDA


9. JULI 2011 KL.14.00

PÅ MORBANEN

ARRANGERES FOR 30. OG

SISTE GANG

JOGGEN

ØVERBYGDA FRITIDSKLUBB

 

VELKOMMEN!

Pressemelding:

Lørdag 9. juli 2011 kl. 14.00 arrangerer Øverbygda Fritidsklubb i Trysil den 30. – og siste Øverbygdajoggen. Den vil gå på de vanlige stier og grusveier i løyper på 3,7 km og 13 km, med start og mål på Morbanen 4,5 km nord for Trysil sentrum.
 
Det er mange av de samme som har stilt opp i mange år. Antall deltagere i løpene har de siste åra vært mellom 50 og 60 startende, fra de yngste i vogn og de eldste over 80 år.

Vi har fått mange tilbakemeldinger om at det å tilbringe dagen på Morbanen er en koselig begivenhet. Her er det sosialt, og er været fint er det ekstra bra. I år blir det en markering i forbindelse med at det er det siste arrangementet.

Øverbygda Fritidsklubb ble stiftet i 1980, og det har vært dugnadsarbeid i forbindelse med arrangement som har vært “kontingent”. Litt til og fra med medlemmer har det vært, både av fastboende og hyttefolk. De siste årene har det vært litt for få, så familie og venner har måttet stille opp både som deltagere i løpet og funksjonærer.

Det litt spesielle med våre løp har vært den “hjemmesnekra” og uhøytidelige stilen rundt arrangementene. Men har i deltagerne tidtagnings-klassene vært seriøse idrettsutøvere som har satt pris på denne varianten. Det er deltagere som jeg treffer på andre løp i løpet av året, og som vil komme hit å delta. Alle som deltar, både aktive og trimmere, får premie og diplom.
 
Premier som deltagerne får, er gitt i hovedsak av handelsstanden her i Trysil, noe vi synes er flott. Vi får ca. 70 premier, og selv om det tar tid, har vi kommet i mål hvert år. Vi er også heldige som får benytte Morbanen og området rundt til løp og sosiale arrangement. Dette er det mangeårig funksjonær og tidtager, Sven Moren, som eier, og det får vi fortsatt benytte.

Har du lyst til å være med å hjelpe oss med forskjellige oppgaver, så trenger vi hjelp før og under løpet 9. juli. Kontakter du oss skal vi se på hvilke oppgaver vi har behov for å få hjelp til. Har du lyst til å se nærmere på hva det vil si å være deltager i Øverbygdajoggen, er du/dere hjertelig velkomne til å ta en tur. Det er for øvrig mange som benytter veiene rundt her til turgåing, så kom til oss på Morbanen 9. juli. Her får alle premie mot startkontingent. Den er kr 50,- for trim og kr 100,- for aktive med tidtagning. Vi har foruten deltagere som løper og går, også sykkelklasse på den lange løypa på 13 km. De som lurer på noe må ta kontakt med oss på tlf. 62 45 11 92 / 90 50 16 60/ 99 44 67 14.

Velkommen til alle som vil ha en annerledes opplevelse!