Vi reiser med fly tur/retur München, og kjører buss fra München til Cavalese i Val di Fiemme. Her vil vi bo under hele oppholdet. Hver dag blir vi fraktet ut i buss til startpunktet for dagens tur. Det blir flere ulike løyper å velge blant, som alle er godt merket med røde og hvite Kondisbånd. I tillegg vil det være med reiseledere som viser vei. 

På Kondistur fra Passo Rolle til Passo di Valles i Dolomittene i Italia
Mot Passo Valles: Turen mellom Passo Rolle og Passo Valle går over flotte setervoller. Her fra nedstigningen mot Passo Valles hvor vi spiser lunsj før vi blir kjørt tilbake til Cavalese. Foto: Marianne Røhme/Kondis

Mandag 1. juli reiser vi til Passo Rolle etter frokost. Det er ca. 30 minutter å kjøre dit.
Vi skal bevege oss fra Passo Rolle til Rifugio Capanna på Passo Valles. Der kan du få din bagasje med tørt tøy, slik at du kan få på deg tørre klær og ta lunsj på serveringsstedet før hjemreise.
Det er to løypelengder denne dagen. Den korteste løypa er ca. 10 km og den lengste er ca. 15 km. Den korteste løypa går langs en grusvei og på god sti, mens langløypa tar turen opp til Rifugio Valpi al Mulaz.

Kondistur til Dolomittene i Italia med innlagt motbakkeløp opp
Monsterbakken: På dag to blir det motbakkeløp opp «Monsterbakken» i Val di Fiemme. Da kan du få mulighet til selv å teste løypa som hvert år avslutter Tour de Ski. Foto: Marianne Røhme/Kondis

Kondistur til Torre di Pisa i Dolomittene i Italia
Flott utsikt: Det er utrolig deilig å sitte på serveringsstedet ved Torre di Pisa og nyte en deilig lunsj før en fortsetter videre på turen. Foto: Marianne Røhme

Onsdag 3.juli reiser vi opp til Passo Pampeago. Det er ca. 20 minutter å kjøre dit. Denne dagen får vi en spektakulær naturopplevelse i Latemar-massivet. Du kan velge mellom tre ulike løyper. Den korteste løypa holder seg under fjellmassivet på vakre stier, mens de to lengre variantene går opp til Torre di Pisa og serveringsstedet der. 
Alle tre løypene ender opp ved et serveringssted i nærheten av Obereggen. Der er det muligheter til en lunsj med spektakulær utsikt. Det er det også muligheter for på Rifugio Torre di Pisa oppe i høyfjellet.

Seiser Alm Halvmaraton 2018
Seiser Alm Half Marathon: VI avslutter turen med å løpe Seiser Alm Half Marathon. Det er mulighet for å være med opp til Seiser Alm og få seg en fin tur også om en ikke ønsker å stille til start i løpet. Foto: Marianne Røhme/Kondis

 

Du kan lese mer om Kondisturen til Dolomittene på PWT Travel sine nettsider.

Her kan du også melde deg på. Turen er åpen for alle, men det er 300 kroner i rabatt for Kondismedlemmer. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her.