Oppdatert: Løyperapport lørdag 31. mars:

De første 3 km er det bar asfalt. Mellom 3-4 km er det isete. Bakken opp under landfall øya er veldig glatt, men der skal jeg salte og strø. Mellom 5-6 km er det noen felter som det er isete. 6-10 km er det bar asfalt. I høyre svingen inn mot båtene er det isete.

Løpets facebookside

yr.no varsler strålende påskevær løpsdagen


Kickmaster Maraton sitt bilde.
Det er meldt sol og fint vær alle dager fram til Kick-Master Påskemaraton 2. påskedag. Det meste av løypa er allerede fri for snø og is.
- I noen skyggeutsatte partier er det ennå vinterforhold, men mye kan skje på de fire dagene fram mot løpet, sier Kick-Master Tom-Rune Bertelsen.

Maken til snøforhold har han ikke opplevd tidligere i Påskemaratonens historie. - Jeg måtte leie inn traktor til å brøyte arenaområdet for 70 cm snø for noen dager siden, sier Bertelsen. - Det er heldigvis bedre der det skal løpes, siden dette går på turveier som brøytes om vinteren og der sola har smeltet det meste.
 

Tom-Rune_graver_snø.jpg
Tom Rune la ut dette bildet på facebook 26. mars: Graver frem utstyr til Påske maraton 😀😀
 

Langtidsvarsel (369x235).jpgOppdatert løypestatus 31. mars
To mann løper gjennom hele løypa (10,55 km) lørdag, og da blir løypestatus lagt ut på
løpets facebookside.

Det blir flott påskevær, og selv om det er litt kaldt bør sola klare å gjøre smeltejobben. Arrangøren tar en runde med hakke og strøsand dagen før løpet hvis nødvendig.


Muusøya
Start- og målområde er ved Muusøya
Løypa går delvis nedstrøms (4 km+) og oppstrøms (6 km+) i et 8-tall, slik at man er innom drikkestasjonen ved start/mål to ganger for hver runde.

Se løypa i større utgave HER
 

Deltagelsen i Kick-Master Påskemaraton varierer veldig med værforholdene, og det nye PåskeHareMaraton stjeler nok en del deltagere på maraton. Så langt er riktignok flere påmeldt til maraton (29) enn halvmaraton (23), men dette bruker å snu seg fram mot løpsdagen.

2015: 62+137
2016: 39+  81
2017: 36+112
 

PÅMELDING
Det blir alltid (for) hektisk løpsdagen når mange skal etteranmelde seg kort tid før start. Påmelldingen via RaceTracker er åpen til kvelden før løpet, bruk denne så sant du har bestemt deg for å løpe!

Foreløpig deltagerliste
 

2017: 148 fullførte Påskemaraton - Steinsvik og Lie raskest

Fra starten pÃ¥ Ã¥rets PÃ¥skemaraton. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Fra starten på fjorårets Påskemaraton. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)