Rallarvegsløpet er blitt arrangert av Jan Helgesen og Runar Gilberg (undertegnede). Etter 17 år ønsker Helgesen å trekke seg tilbake, og Gilberg ønsker ikke å ha noe hovedansvar/eneansvar, men kan være med videre på et eller annet nivå.

Løpet startet helt i det små med 3 fullførende deltakere i 2003. Toppåret var 2013 med 80 som løp både den 54 km lange førsteetappen og den 27 km lange andreetappen. I fjor ble det også mulig å løpe bare etappe to, og til sammen fullførte 55 løpere lang- eller kortversjonen. 

Om noen ønsker å ta over eller å være med og arrangere Rallarvegsløpet 2020, så ta kontakt med Runar Gilberg

En mulighet er også å trappe ned hele konkurranseaspektet og la løpet foregå som ei sosial helg der folk tar tida på seg sjøl og løper helt sjølhjulpet uten startkontingent, sponsorer og premier. Det vil i tilfelle være i løpets ånd da det var slik det hele startet – ved at de to grunnleggerne i 2001 løp den fine traseen som en helgetur med lett sekk på ryggen. 


Rallarvegsløpets heimeside

Rallarvegsløpets samleside på kondis.no

50D9406-tubaas.jpgPeter Tubaas er med sine 15 løp den som har fullført Rallarvegsløpet flest ganger. Uansett hva som skjer med løpet, så kommer nok både han og sikkert flere med han til å løpe Rallarvegen 18.-19. juli i år. (Foto: Bjørn Johannessen)