De 3059 forhåndssolgte billettene til Skarverennet 2022 var overføringer fra fjorårets avlyste renn. Ordinært salg av billetter startet i går, mandag 11. oktober, kl 10:00. I skrivende stund, nøyaktig ett døgn senere, er det totalt 4297 påmeldt rennet som går fra Finse over Hallingskarvet til Ustaoset og ble arrangert for første gang i 1974.

De siste årenes eksplosive økning i sportsbutikkenes salg av ski og turutstyr er sikre tegn på at interessen for naturopplevelser er voksende. Spørsmålet var om landets største skirenn ville merke effekten i form av økt interesse og salg. Skarverennskomitéens leder, Jarle Uthus, er ikke i tvil. 
 
– Vi har registrert en pågang som vi må langt tilbake i rennets 49-årige historie for å finne maken til. De 3059 forhåndspåmeldte var overføringer fra fjorårets avlyste renn, faktisk enda flere enn året før. Interessen bærer bud om at det er mange som gleder seg over å reise på tur og oppleve spesielle øyeblikk sammen igjen, kommenterer Uthus. 

Påmelding kan gjøres via Skarverennets nettside.

Les også:
Skarverennet 2021 er avlyst
Skarverennet tilpasses koronapandemien
Skarverennet og Geilo med garanti mot koronaavlysning

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957