Startskuddet for første pulje på 5 km er akkurat gåttKlart for nytt løp i HEAD Energy Sommerkarusell. Her fra starten 5 km under årets 3 løp.

HEAD Energy Sommerkarusellen 2017

Velkommen til Sommerkarusellen på Fana Stadion
Gneist friidrett ønsker velkommen til Sommerkarusellen 2017.

Det blir arrangert 5 løp, 3 før sommerferien og 2 etter.

Datoer:
Følgende mandager: 5. juni, 19. juni, 3. juli, 7. august og 21. august.

Starttidspunkt:
10 km pulje 1: kl. 19.00
 5 km pulje 2: kl. 19.06 (antatt tid under 26 minutter)
 5 km pulje 3: kl. 19.08 (antatt tid over 26 minutter)

Du velger ikke distanse du skal løpe lengre ved påmelding. Ved å stille seg i rett startpulje ordner systemet dette automatisk. Ta vare på startnummeret, det skal benyttes gjennom hele karusellen. Melder du deg på enkeltløp skal du hente nytt startnummer til hvert løp du løper.

Enkeltpåmelding løp 4 - 7. august
Voksne: kr 150.- + evnt. lisens kr 30.-
Barn (under 15 år): kr 50.- + ingen lisens.

Påmelding, klikk på logo under.

1P1A6173.jpgStartnummer kan hentes i kiosken på Fana Stadion løpsdagen fra kl 18.00. Merk tiden

_DSC3675_640.jpgStart og mål er på Fana Stadion med musikk og god stemning fra speaker Erik Hanøy

Løypekart HEAD Energy Sommerkarusellen.

Erik Hanøy er tilbake fra ferie og på plass igjen i speakerbua på Fana Stadion til det 4. løpet

IMG_5053.jpgOlden leverer drikke til tørste deltagere etter målgang.

MX Sport Laguneparken gir bort 4 gavekort a kr 250.- på hvert løp som trekkes på startnummer.

IMG_5072.jpgDet blir også trukket ut 3 gavepremier fra Peppes (gavekort på kr 300.-).

IMG_5068.jpg Bergensavisen gir et gavekort ( 1 års abonnement) samt 2 powerbank mobilladere.
Trekkes ut på hvert av de 5 løpene.

I tillegg trekkes ut 4 gavekort fra Thons Hotell på frokost for inntil 4 personer på Thons Hotell Bristol i sentrum.

IMG_5047.jpgHEAD Energy er fortsatt hovedsponsor og gir sponsorpremie til totalvinnerne på både 5 og 10 km. I tillegg får også totalvinnerne karusellens spesialdesignete medalje i gull. Her er det vinnerne av løp 3 - 2017, Kristine Fjellanger og Marius Garman Sørli som har fått medalje og sponsorpremie fra HEAD Energy.

Samtlige deltagere som fullfører minimum 3 løp i årets karusell får medalje. Her er det en smilende blid Lena Raa fra Bergensavisen som har "tyvstartet" under det 3. løpet. Deles ut på løp 4 og 5.

Deler av grusbanen benyttes til parkering under Sommerkarusellen slik at det alltid er godt med p-plasser.

Grønt og fint på marken etter vinteresns karusell.

1P1A6175.jpgKondis er på plass med reportasjer, intervjuer og bilder fra hvert løp