Kondis1505_350.jpgLive Solheimdal har starta sesongen meget bra med blant annet andreplass i Sentrumsløpet. 18-åringen fra Molde løp på 34.36 og satte pers med 2 minutter. Men hun håper det ikke stanser der. Live har satt seg høye mål, og i det store intervjuet med henne får du vite hvordan hun jobber for å nå måla. 

Wenche og Lars Dørum er ikke like unge som Live, men lovende er de likevel, og de har stor glede av å løpe langt et godt stykke ut i livet. Ekteparet er tidlig i 60-åra, men hevder seg blant de beste ultraløperne i Norge, og de gjør det også bra internasjonalt. 

Ingvild Gåskjenn er et av landets store sykkeltalenter, og 17-åringen fra Horten forteller om både måla hun har satt seg og hva hun tenker å gjøre for å nå dem. 

Eirik Haugsnes fortsetter sin serie om fjelløping, og denne gangen er temaet hvordan en skal løpe fort nedover i bratt og ulendt terreng.  

Kondis presenterer i dette nummeret sitt nye ekspertpanel, og Arild Tveiten, Hilde Gudem, Ingrid Lorvik, John Henry Strupstad, Laila Kveli og Sondre Nordstad Moen kommer med sine beste oppladingstips til sommerens viktigste konkurranse. Har du ting du lurer på, kan du sende inn ditt spørsmål til en av ekspertene på e-post til Kondis.

Som vanlig har Kondis testa noe av utstyret du trenger, og i juni-nummeret presenteres triatlonutstyr, sykkelbekledining, en sykkelsekk og ti lette løpesko med god demping. I tillegg har vi også anmeldt noen kondisjonerte bøker som kanskje kan være aktuelle som sommerlektyre. 

Kondis nr. 5 har store reportasjer fra Ecotrail Oslo, Løvstakken Opp, Stockholm Marathon og Göteborgsvarvet. I tillegg finner du faste spalter og overraskelser. Til sammen blir det 88 sider med inspirerende lesestoff. Er du ikke allerede medlem, så har du en god grunn til å bli det. 

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis1505_640.jpgLive Solheimdal har stor glede av å løpe, og 18-åringen trener målbevisst for å nå måla sine. (Foto: Bjørn Johannessen)