Sørbråten IL skulle arrangert St. Hansgaloppen for 36. gang fredag 19. september, men det ordinære løpet måtte avlyses grunnet koronasituasjonen. I stedet ønsker de velkommen til en virtuell utgave som kan løpes mellom 15. og 30. juni.  

- Dessverre utgår vaflene i år, men til gjengjeld kan du løpe så mange ganger du vil mellom 15. og 30. juni, skriver klubben i innbydelsen. Det skal altså løpes i originalløypa, men individuelt i den fastsatte tidsperioden.

- Sørbråten IL er stolte av å kunne invitere til løp, også i år. St. Hansgaloppen har en lang tradisjon, og løpet går også i tradisjonsrike områder. Løypa går blant annet forbi Margaretakirken - en steinkirke bygget på 1200-tallet.

Løypa er lett kupert, noen vil også hevde at den er relativt flat. Ved vendepunktet på Brekke, er det en liten nedoverbakke- og tilsvarende oppover på østsiden av Maridalsvannet. Langs Maridalsvannet er det noe bakker med liten høydeforskjell. I nordenden av Maridalsvannet er det også litt lett nedover og tilsvarende oppover. Alt i alt en relativt lettløpt løype med små høydeforskjeller.

Løypa kan sees på Strava, eller på denne siden

Starten_gått_1.jpg
Fra starten på fjorårets løp, slik man håper det blir også neste år. (Arrangørfoto)

Løpets hjemmeside med all info
Facebook

Meld deg på her: påmelding 100 kr. 

Koronaversjon av medaljen sendes alle som deltar, i tillegg til premie til de som har deltatt 10, 15, 20, 25, 30 og 35 år. Premie til raskest jente (født før 2005), gutt (født før 2005), kvinne og mann i kort og lang løype.

Fjorårets løp med bilder: Hyggelig økning i St. Hansgaloppen
Kondis' samleside for St. Hansgaloppen

Plakat-2020.jpg

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957