PRESSEMELDING:

Helt fra starten av kunne vi se folk smile og virkelig kose seg ute i løypa – ja selvfølgelig ble det tungt for de aller fleste, det skal det også være, men folk hadde det morsomt. X-Run stilte med 4 nye hinder og vi var spesielt spent på å se hvordan deltagerne ville løse det nye hinderet som vi har kalt «Det store hustaket». Dette står med en 40 graders vinkel og er laget bevisst med glatte flater. Det deltageren ikke visste var at etter at starten gikk så satte vi i gang sprederen med vann så det ble veldig mye glattere enn det de fleste vel antok.

Hinderet er laget for å være vanskelig å klare alene for å trigge teamarbeid. I X-Run stiller man 3 og 3 på hvert lag, gutter, jenter eller miks. Og på dette hinderet fikk vi se mange fantastiske løsningen på teamarbeid opp den skrå veggen.

Ute i løypa gikk det veldig greit og de to vannelementene ble godt tatt i mot når været var som det var. Balanseelementet vårt på vann pleier å slå an og få frem et enda større smil, og det var tilfelle også denne gang. Noen med god balanse og ikke minst riktig timing klarte å gjennomføre uten å bli våt men som alltid falt de fleste i vannet.
 

Vegg_forsering_640_Kim_Andre_Kaardal.jpg
Foto: Kim Andre Kårdal

På stadium stod hinderene tett til stor glede for både deltagere og dem som var kommet for å heie på. Minirampen var det siste hinderet og høyden på denne får mange ut av komfortsonen. Noen fikk det tøft med å komme over veggen men de fleste klarte det etter å ha klatret for harde livet.

X-Run har også investert i helt nytt tidtaker system fra Mylaps og med en chip festet med et solid bånd rundt ankel som tåler både vann og mye juling så fungerte dette perfekt. Det var kun 1 sekund som skilte de to første lagene i miksklassen og da er det greit å vite at man har et system som er nøyaktig ned til en hundredels sekund

Med mange spennende hinder, en fin løype, flotte forhold og ikke minst deltagere som smilte før dem begynte så ble X-Run Bergen 2016 så bra at vi kan nesten ikke vente med å komme tilbake dit igjen. Og vi gleder oss stort til Oslo i slutten av august.

Paa_tommerstokken_640_Kim_Andre_Kaardal.jpg
Foto: Kim Andre Kårdal

henge_seg_avgaarde_Kim_Andre_Kaardal_640.jpgFoto: Kim Andre Kårdal

Veggklatring_640_Kim_Andre_Kaardal.jpg
Foto: Kim Andre Kårdal

Toemmerstokkbaering_640_foto_Kim_Andre_Kaardal.jpg
Foto: Kim Andre Kårdal

Med_tau_som_hjelp_640.jpg
Foto: Kim Andre Kårdal

Samarbeid_640_Kim_Andre_Kaardal.jpg
Foto: Kim Andre Kårdal

Her ser du flere hundre bilder fra arrangementet


                                    RESULTATER:

resultater.png