Kondismedlem Sponset innhold
Noen av deltagerne samlet på toppen. Fotograf Hanne Liland

Noen av deltagerne samlet på toppen. Fotograf Hanne Liland

Sur vind sinket løperne i Fløyenkarusellen

Fløyenkarusellen baserer ikke sin popularitet på flat trase, snøfrie løyper og medvind. På det tredje løpet var det i tillegg til motbakkene godt med snø, stykkevis glatt og en sur sønnavind.


Tidene viste med et par oppsiktsvekkende untak tilbakegang fra løp nummer to. Løperne var imidlertid fortsatt blide etter returen fra Fløyen. Treningseffekten hadde vært god, nappetakene oppfriskende og fokus var flyttet til de to siste løpene 7. og 21. mars.

Den lokale løperdronningen Nancy Sommer var raskeste jente. Vinnertiden ble denne gangen 15:46. De to nærmeste konkurrentene til Nancy var Vilde Melsom og Juni Eldrup.

Espen Roll Karlsen passer godt på førsteplassen i gutteklassen. Gneistløperen ble denne gangen klokket inn på 11:51. Ørjan Nilsen fra arrangørklubben kom nærmest Espen med 12:21. Knut Saksvik har lagt sin elsk på tredjeplassen og tok den med 12:27.

Dagens vinner tok det ganske rolig i dag.

- Har vært forkjølet siste uken så det ble en gjennomkjøring for meg i dag. I tillegg var det dårlige forhold med snø og motvind så brydde meg ikke så mye om tiden.


Fotograf : Hanne Liland

Flere bilder på Fløien-karusellens FB side

 

Resultater kvinner

Plass Navn Klubb                  Tid
1 Sommer,Nancy Varegg - Fjellgeitene 15:46 +00:00
2 Melsom,Vilde Uten klubb 16:09 +00:23
3 Eldrup,Juni HSI 16:39 +00:53
4 Liland,Hanne Varegg - Fjellgeitene 17:26 +01:40
5 Heggernes,Gro Beret Team Koren 17:30 +01:44
6 Haugstvedt,Cathrine Varegg - Team Melkesyre 17:42 +01:56
7 Nygård,Ann Eileen D. Varegg - Fjellgeitene 17:47 +02:01
8 Kot,Klaudia Uten klubb 18:00 +02:14
9 Haga,Annbjørg Varegg - Team Melkesyre 18:31 +02:45
10 Heggernes,Pinar Varegg - Melkesyre 18:32 +02:46
11 Toskedal,Nina Varegg - Fjellgeitene 18:47 +03:01
  Svortevik,Vibeke Lyngtu Varegg Fleridrett 18:47 +03:01
13 Høsteng,Ida Uten klubb 18:52 +03:06
14 Sættem,Kari Fagerheim Varegg - Team Melkesyre 19:06 +03:20
15 Norderud,Kanutte Uten klubb 19:24 +03:38
16 Seterlid,Ragnhild Varegg - Team Melkesyre 19:47 +04:01
17 Knardal,Solgunn E Varegg - Team Melkesyre 20:07 +04:21
18 Morvik,Bente Varegg - Team Melkesyre 20:34 +04:48
19 Ulvik,Ida Johanne Uten klubb 20:38 +04:52
20 Orstein,Astri HSI 21:14 +05:28
21 Knutsen,Anne-Britt Fondevik Alene 21:16 +05:30
22 Vorland,Marit HSI 21:49 +06:03
23 Singh,Krysta Alexa Varegg Fleridrett 21:50 +06:04
24 Skønberg,Eli Aasen Uten klubb 22:26 +06:40
  Herland,Tone Opptur motbakkeklubb 22:26 +06:40
26 Carlsen,Margot Løperjentene 22:30 +06:44
27 Åkernes,Kari Magrete Uten klubb 23:14 +07:28
28 Hoff,Randi HR Visjon 25:24 +09:38

 

fløien3-3.jpg
Espen Roll Karlsen fra Gneist var raskeste mann opp til Fløien
 

 

Resultater herrer

Plass Navn Klubb                  Tid
1 Karlsen,Espen Roll Gneist IL 11:51 +00:00
2 Nilsen,Ørjan Varegg - Fjellgeitene 12:21 +00:30
3 Saksvik,Knut Widerøe BIL 12:27 +00:36
4 Bongom,Bjørn Harald Varegg - Fjellgeitene 13:21 +01:30
5 Yndestad,Stian Fjellgeitene 13:32 +01:41
6 Tobiassen,Karl-Magnus Varegg - Fjellgeitene 13:37 +01:46
7 Furevik,Vegard EY 13:39 +01:48
8 Søyland,Thor-Andre BFG Bergen løpeklubb 13:43 +01:52
9 Engeli,Lars Varegg - Fjellgeitene 13:48 +01:57
10 Andersen,Paal Varegg Fleridrett 13:56 +02:05
11 Nyhammer,Roger Varegg - Melkesyre & Fjellg 14:13 +02:22
12 Heen,Vegar Uten klubb 14:18 +02:27
13 Simonsen,Kristian Varegg - Fjellgeitene 14:22 +02:31
14 Bu,Frank Varegg - Fjellgeitene 14:23 +02:32
15 Underthun,Asbjørn Tobias Sandviken IL 14:24 +02:33
  Brunvoll,Jon Varegg - Fjellgeitene 14:24 +02:33
17 Valestrand,Kasper Varegg Fleridrett 14:25 +02:34
18 Aas,Sebastian Løtvedt Varegg Fleridrett 14:28 +02:37
19 Sørhøy,Frode Fjellgeitene 14:34 +02:43
20 Erstad,Roger Varegg - Fjellgeitene 14:44 +02:53
21 Field,Bjørn Johannessen Gneist orientering 15:07 +03:16
22 York,John Nova Varegg - Fjellgeitene 15:29 +03:38
23 Jensen,Børre Rainfall AS 15:42 +03:51
24 Gjervik,Jan-Tore Varegg - Melkesyre & Fjellg 16:00 +04:09
25 Heggernes,Frank Varegg - Melkesyre & Fjellg 16:49 +04:58
26 Ersland,Knut HSI 17:13 +05:22
27 Ness-Hansen,Erik Varegg - Team Melkesyre 17:22 +05:31
28 Thomassen,Pål Varegg - Fjellgeitene 17:28 +05:37
29 Bertelsen,Ove Varegg - Team Melkesyre 17:47 +05:56
30 Havre,Leif Varegg - Team Melkesyre 17:58 +06:07
31 Oen,Knut Fjellgeitene 18:00 +06:09
32 Larsen,Thor-Jacob Melkesyre.no 18:49 +06:58
33 Østerbø,Thorleif Uten klubb 21:37 +09:46
34 Garate,Christian Varegg - Team Melkesyre 21:44 +09:53
35 Andresen,Trygve Vareggs Landåsavdeling 22:59 +11:08
36 Fondevik,Jan-Ove Alene (30år) 23:07 +11:16

 

fløien1.jpgFlott avslutning på dagen med flott utsikt over Bergen, her representert ved Ove Bertelsen, Astri Orstein og Ann Eileen Nygård