Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet. 

Ambit3 Vertical kombinerer en ny lettvektskonstruksjon med innebygde funksjoner for lufttrykkmåling, høydeprofiler, vibrasjonsalarm og allsidige multisport-funksjoner for løping, sykling og svømming med opp til 100 timers batteritid. Som med alle Ambit3 GPS-klokker, registrerer Ambit3 Vertical hastighet og avstand i tillegg til effekt og restitusjon når den brukes sammen med Suunto Smart Sensor pulsbelte. 

Enkel måte å planlegge din trening og registrere høydemeter
Du kan følge høydeprofilen på din rute direkte fra klokken med høydemeter tilbakelagt og gjenstående stigning i sanntid. Du får en oppsummering av antall høydemetre som har blitt tilbakelagt med totalverdier for 7 dager, 30 dager og ett år. Du kan også se dine sammenlagte verdier for en ekstra motivasjon. 

Planlegg din trening med appen Suunto Movescount og bruk klokkens vibrasjonsalarm for guiding. Ruteplanlegging i Suunto Movescount er forbedret med topografiske kart med høydeinformasjon. Med appen, kan du også tilpasse klokkens innstillinger og dele dine økter underveis, samt motta notiser om telefonanrop og tekstmeldinger direkte på klokken. 

Under trening i kupert terreng får du informasjon om din anstrengelse og hvor vanskelig ruten er. Du kan måle effekt og kontrollere tempoet med en valgfri Stryd Powermeter. I forbindelse med lanseringen av Amit3 Vertical, vil Stryd Powermeter bli kompatibel med alle klokkene i Ambit3-familien.

Utviklet for å prestere
Ambit3 Verticals nye GPS-antennekonstruksjon skal gi en strømlinjeformet design og behagelig passform på armen. Kompositt-huset er lett og den rustfrie stålringen beskytter glasset. Ambit3 Vertical er vanntett til 100 m (300ft) utviklet, testet og produsert i Finland. Velg din favoritt farge blant fire sporty alternativ: blå, lime, hvit og svart. 

Suunto Ambit3 Vertical har en veiledende pris på kr 4 000,-  (kr 4 500 med Suunto Smart Sensor) og vil bli tilgjengelig for salg i Norge fra 2. februar 2016.

For mer informasjon:
www.suunto.com/ambit3vertical

suunto-ambit3-vertical-2-640.jpg