Arrangøren Bergen Cykleklubb har så langt hatt et håp om å få arrangert årets sykkelritt i juni, men basert på regjeringens nylige presenterte gjenåpningsplan så melder klubben nå at det tradisjonsrike sykkelrittet flyttes til 14 august.

Daglig leder Nils Olaf Solberg i Bergen Cykleklubb har lagt ut denne meldingen på klubbens hjemmeside:

I disse spesielle tider må vi finne alternative løsninger. Bergen Cykleklubb er et idrettslag og har som viktig målsetning å skape aktivitet på sykkel, og vi vil i det lengste unngå å avlyse rittet. Styret til Bergen Cykleklubb her derfor vedtatt lørdag 14. august som ny dato for årets sykkelritt. Å flytte datoen allerede nå gir dere deltagere, oss arrangører og våre samarbeidspartnere forutsigbarhet og tid til å legge om planer.

Vi ønsker alle velkommen på startstreken til Bergen-Voss 2021 lørdag 14. august, og vi ser frem til flotte sykkel forhold gjennom Hardanger!

I fjor måtte turrittet fra Bergen til Voss avlyses på grunn av koronapandemien. Rittet ble først utsatt fra juni til august, men ble avlyst da regjeringen strammet inn på smittevernstiltakene.

Les mer om årets sykkelritt Bergen - Voss

Forrige Bergen – Voss ble arrangert i 2019. Les Kondis-reportasjen: Bergen - Voss i kraftig regnvær

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957