Tre torsdager, tre trappeløp og mye moro! Arrangementet er åpent for alle, så utfordre dine venner, familie, kollegaer til å ta trappa og slå et slag for folkehelsa!

Trappecupen består av følgende trappeløp:
2.nov: Trappeløp på Haukeland Sykehus - 9.etg.
9.nov: Trappeløpet Ørnen Opp på Scandic Hotel Ørnen - 13.etg.
16.nov: Trappeløp i Bergen Rådhus - 14.etg. 

Hvor lang tid du bruker opp trappene spiller ingen rolle, her er det om å gjøre å være med! Alle som deltar får den råtøffe cup-lua i årets farge og er med i trekningen av en rekke flotte premier levert av våre samarbeidspartnere, blant annet Drevelin Aktiv, AdO Arena og Bergen Kino.

For de som ønsker å gi alt og kjempe om topp 3 plasseringen blant damer og herrer, er det sammenlagttiden på alle løpene som gjelder.


Trappecupen 2017 -640.jpgFor mer informasjon og påmelding, klikk på logo over

Haukeland 640.jpg

2. nov: Trappeløpet på Haukeland Sykehus

Cupens første løp er det tradisjonsrike trappeløpet på Haukeland Universitetssjukehus! Gjennom flere år har dette vært et megapopulært arrangement blant de ansatt ved Haukeland Universitetssjukehus, Helse Bergen, med over 600 deltakere hvert år! I fjor var første gang løpet var åpent for andre enn de ansatte gjennom Trappecupen, og vi gleder oss stort til å gjenta suksessen i år! Merk at dersom du ikke er ansatt i Helse Bergen er det kun mulig å delta på dette løpet gjennom Trappecupen.   

Deltakere i cupen starter fra kl. 16.00 til kl. 17.30 og alle får utlevert startnummer og tidtakingsbrikke ved start.

NB! Husk å ta vare på startnummeret siden dette skal benyttes på hele cupen!

Ønsker du å starte tidligere på dagen er dette også mulig, da mellom kl. 07 og 10 og etter kl 13.

IMG_7148.jpgVibeke Mjøs fra Liakroken Barnehage kan konstatere at det kan løpes trappeløp på Haukeland i over 12 timer

Kondisreportasje 2016 : Over 750 løp trappeløp på Haukeland Sykehus


rnen640.jpg

9.nov: Trappeløpet Ørnen Opp på Scandic Hotel Ørnen

Deltakere i cupen starter fra kl. 16.00 til kl. 17.30 og alle får utlevert startnummer og tidtakingsbrikke ved start. NB! Husk å ta vare på startnummeret siden dette skal benyttes på hele cupen! Ønsker du å starte tidligere på dagen er dette også mulig, da mellom kl. 07 og 10 og etter kl 13.

Ørnen Opp ble for første gang arrangert i 2015 til stor begeistring fra ivrige deltakere! I fjor ble løpet innlemmet i Trappecupen og 200 ivrige deltakere stilte til start! Vi gleder oss til enda en gang å ønske velkomment til dette kjekke løpet på byens høyeste hotel.

Tidtakingsbrikke hentes i lobbyen på Scandic Hotel Ørnen fra kl. 15.30 den 9.november. Husk å ta med deg startnummeret fra løpet på Haukeland, og om du ikke var med der kan du hente startnummeret sammen med tidtakingsbrikken. Det er fri start fra kl. 16.00 til 17.30.

Ved målgang tar man heisen ned i frokostrestauranten Aquila i 2.etg. hvor alle får servert forfriskninger og se bilder fra fjorårets løp!


Lorentz Erland Linde og Christian Orbekk delte seieren i trappeløpet Ørnen Opp.
Lorentz Erland Linde og Christian Orbekk delte seieren i trappeløpet Ørnen Opp.

IMG_1867_640.jpgBedriftsidretten satte sitt preg på Scandic Ørnen.


Kondisreportasje Ørnen Opp 2016 : Dødt løp i Ørnen Opp

Rådhuset bergen.jpg

16.nov: Trappeløpet i Bergen Rådhus

Cupen avsluttes med det veletablerte trappeløpet i rådhuset 16.november. Det er fri start fra kl. 16.00 til 17.40 og deretter starter vi de ti raskeste damene og herrene i cupen enkeltvis med ett minutts mellomrom. 

Med Erik Hanøy som speaker, deilig hjemmelaget lapskaus i rådhuskantinen og en storslått premieutdeling blir dette en fantastisk avslutning på cupen!

IMG_2300_640.jpgGeir Storetvedt Skaten stempler inn til 5. plass i 2016, bare 3 sekunder etter vinneren.

IMG_2137_640.jpgSpeaker Erik Hanøy og Bedriftsidrettens Linda Olsen Løland hadde rigget seg til ved starten i første etasje.

Kondisreportasje 2016 : Spennende avslutning på Trappecupen