Tjømekarusellen er et lavterskelarrangement med normalt lav startkontingent, men i likhet med de to foregående årene, 2014 og 2015, benyttes desemberløpet til å samle inn penger til et godt formål. Startkontingenten er satt til 100 kr som i år går til Barnekreftforeningen i Vestfold (samme mottaker som i fjor). Arrangøren, Tjøme Løpeklubb, ønsker seg naturlig nok mange deltakere på startstreken.

Det er to distanser, 2,3 og 5,6 km, begge med konkurranseklasse og trimklasse. Det løpes på sykkelsti sørover mot Verdens Ende, med vending etter henholdsvis 1,15 og 2,8 km. I tillegg arrangeres et barneløp med gratis startkontingent.

Mer om arrangementet på Tjøme Løpeklubbs hjemmeside

Påmelding via EQ Timing

John_F_Jahre.jpg
John Frisli Jahre har løyperekorden i 5,6 km-løypa som skal løpes søndag med sterke 20:02.

 

Tønsbergløpet

Siste mulighet for å konkurrere med startnummer på brystet inneværende år blir, som det pleier å være, Tønsbergløpet den 31.desember. Løpet arrangeres for 33.gang av Tønsberg Friidrettsklubb.

Distansene er 5 og 12 km, og det løpes tur/retur på gang- og sykkelveien mot Barkåker. Også her er det eget barneløp.

Tønsberg Friidrettsklubb inviterer til løp for både store og små, se hele invitasjonen her.

Påmelding Tønsbergløpet

Kondis stiller med referent på begge arrangementene.

Start_Haakon_Hjelmly_410_vinner_IMG_2353.jpgDette bildet er fra Tønsbergløpet i 2012 da Heming Leira laget denne reportasjen på kondis.no. I front med startnr 410 ser vi Håkon Hjemly som vant den da 10 km lange løypa.