Hamar Skiklubb ønsker lørdag den 22. desember velkommen til klassisk skisprint i Hamars nærområde, Ankerskogen. Start og mål legges til Greveløkka, med sekretariat, garderober, premieutdeling og kiosk på Greveløkka skole. Uttrekkspremier i tillegg til ordinær premiering. Det arrangeres innledende prolog med etterfølgende finaler for klassene 11 år (født 2002) til senior. For klassene 8 – 10 år (født 2003 -2005) avholdes to heat. Det legges opp til betydelig julepreg på rennet, med julenisse, pepperkaker og gløgg. Frist for påmelding er 20. desember, via NSF.

 

HA-sprinten er renn nummer 1 i nyheten Tour de Hedmarken 2012 (TdH), som består av tre ulike og unike skirenn i en kompakt julecup/tour.  Gåsburennet 27. desember er renn 2 og Budor fristilfestival den 30. desember er renn 3.

 
Tour de Hedmarken er et ambisiøst samarbeid mellom fire av naboklubbene (Hamar skiklubb, Vang skiløperforening, Ottestad IL ski og Nordbygda/Løten ski).

Premiering av 1.-3. plass sammenlagt som worldcup/Tour de ski (klassevis G/J 13, 14, 15, 16, D/H junior og senior), samt flotte uttrekkspremier fra Swix og Madshus (ski, sko og staver). Klasser fra 8 år til senior. Full premiering for G/J 8-12 i hvert renn. HA-sprinten har i tillegg til ordinær premiering også egne uttrekkspremier.

Aktuelle linker: 
Hamar Skiklubb - HA-sprinten - Flyer - Video fra løypa

Vang SkiløperfpreningGåsburennet 
Ottestad IL Ski - Budor fristilfestival - Løypekart 


Løypekart Hamar Skisprint 22.12.2012: