Tour of Mjøsa ble lansert i 2019 som Norges eneste etappeløp med løp i Moelv, Gjøvik, Hamar og Lillehammer. I 2020 var det satt et tak på 400 deltagere som får løpe hele touren i  stabelen 21. - 23. august, men foreløpig er det av smittervenshensyn tillatt med maks. 200 deltakere. 

Kondis.no hadde fyldig dekning fra innsiden av fjorårets Tour of Mjøsa, og lokalredaktøren fikk kortreiste og gode løpsopplevelser. Det sosiale aspektet ved en kompakt konkurransehelg blir mye viktigere, og touren kan anbefales på det varmeste uansett om du jager pengepremier eller har stor nok utfordring ved å gjennomføre 4 x 5 km på to dager.

05 _MG_8127.jpgErik Udø Pedersen holdt unna opp langs Mesnaelva i premieren av Tour of Mjøsa i fjor. (Foto: Jørgen Skaug)

Hele pressemeldingen:
Det har vært usikkerhet på grunn av koronaviruset, men nå er det bestemt at vi arrangerer Tour og Mjøsa også i 2020. Vi følger tett med på helsemyndighetenes restriksjoner og vil selvfølgelig følge de føringene som gjelder til enhver tid. For øyeblikket betyr det at vi er sikre på at vi skal arrangere trygge løp godt innenfor regelverket med 200 deltagere. I skrivende stund er det 50 påmeldte og det vil si at vi tar imot 150 påmeldinger til før taket er nådd, og her er det først til mølla som gjelder.
 
Vi tror at vi i løpet av noen uker kommer til å åpne for ytterligere 200 deltagere, slik at vi kommer til å arrangere årets Tour of Mjøsa med totalt 400, som er det endelige taket på antall deltagere. For de 200 første blir påmeldinger til hele touren prioritert. Avhengig av hvordan påmeldingen går er det mulig vi åpner opp for enkeltløp igjen. De som allerede er påmeldt til enkeltløp beholder selvfølgelig plassen sin. 

Påmeldingen er åpen og vi har satt et tak på totalt 200 påmeldte inntil videre, og her er det først til mølla som gjelder. Det vil si at påmeldingen stopper når taket på 200 deltagere er nådd.

Prologen er avlyst. Trappeløpet Moelven Trappeløp som skulle vært arrangert fredag 21. august er avlyst i år på grunn av utfordringene med å overholde smittevernreglene ved et innendørs arrangement.

TOUR OF MJØSA 2020:
Forhåndsomtale på kondis.no: Påmeldingen til Tour of Mjøsa 2020 er åpnet​
Tour of Mjøsa's nettside
Tour of Mjøsa's facebookside

Påmelding og startliste

TOUR OF MJØSA 2019 PÅ KONDIS.NO:
Reportasje fra prologen: 64 trappet opp til Tour of Mjøsa​
Reportasje fra 1. og 2 etappe: Mye vær og spenning første dag
Reportasje fra 3. etappe: Sol over Tour of Mjøsa på Hamar
Reportasje fra 4. etappe: Vegard Ølstad Dalberg raskest opp Mesnaelva
Oppsummering av Tour of Mjøsa 2019: To totalvinnere, men over 120 vinnere i Tour of Mjøsa