670 stk var igjennom den 3,5 km lange løypen, og hvilken løype! Trolljeger- crewet tøyser ikke med barneløpet,  alt var på stell, både store og små hindre var på plass, alt lagt til rette slik at ungene kunne klare nesten alle hindrene selv. Vi tror at til tider slet foreldre mer med hindrene enn ungene. Starten gikk i oppoverbakke og det var bare å spurte etter unger som løp som det sto om seier fra første sekund, det bar fort inn i skogen, hvor mange naturlige hinder var i løypen.

løpe bilde.jpg

Løpeglede! Det gikk fort i løypen! Foto: Stavangre Fotoklubb
 

Løypen var kupert og tross fint vær over lengre tid var der gjørmete partier, her ble både barn og sko observert hengende fast i gjørmen!

gjørmehull.jpg

Foto: Stavanger Fotoklubb

Videre bar det lengre inn i skogen, det var klatring over dekk, tauklatring, og ikke minst vannhinder, her skulle man under gitteret i vannet, det var så vidt nesen rakk over vannskorpen!   

vanngitter.jpg

Foto: Stavanger Fotoklubb

Nærmere målområdet var det mange kjekke hinder, noen helt obligatoriske som balanse, kryping, klatre over dekk og skråvegg.  Men dette året var det også nye hinder,  som ringer, containerklatring, en klatrevegg, og for ikke å glemme trollveggen før medaljen velfortjent kunne henges rundt halsen.  Stolte Trolljegere ble i overflod observert i målområdet, mestringsfølelsen lot seg tydelig lese i de mange barnesmilene etter målgang.

familieglede.jpg
Her er en familie i full fart over målstreken! Foto: Stavanger Fotoklubb

Målområdet var fylt med benker, god plass til å ta en pause , og nyte mat fra salgsboder i området. Gratis frukt fikk ben å gå på, og Trolljeger-tekstiler virket å være solgt som varmt hvetebrød, etter hyppigheten å dømme. Den verste gjørmen ble effektivt spylt bort på vannslangestasjonen.

Dagens tilsynelatende mest populære, og kuriøse innslag, var da selveste «trollet» dukket opp. Et fantasitro og forseggjort troll vandret rundt på arenaen til barnas, og de voksnes store forlystelse.

trollet 2[1].jpg
Foto: Stavanger Fotoklubb

Inne i Trolljeger hallen, var det full aktivitet, her fikk ungene prøve seg på de ulike hindrene de har satt opp. Det har blitt en veldig bra treningshall, både for liten og stor.

Takk til Trolljeger som arrangerer dette flotte løpet for barna!  

skråvegg.jpg

Skråvegg. Foto: Stavanger Fotoklubb

dekkløping.jpg