– Det å løpe rolig nok når man skal løpe rolig krever faktisk øvelse. Her er det lett å feile når man er i starten av treningen sin, sier Andreas Gossner som er treningsveileder hos Løpetrening.

I videoen nedenfor forteller Andreas om viktigheten av å løpe rolig nok når man skal løpe rolig - altså på restitusjonsøkta.  Trener man for hardt fører det ofte til småplager, skader og motivasjonssvikt.

Varighet og fakta om økta: ca 20 minutter - lett restitusjon.

Beskrivelse: Du skal kombinere rask gange med helt rolig jogg. 

Denne økta legger vi inn for å kunne hente seg inn, samt være klar til neste hardøkt. Du skal kombinere rask gange med lett og rolig jogging. Mest sannsynlig ligger farten på rundt ni minutter per kilometer, og økta i sin helhet er dermed på drøye to kilometer. 

Det er helt vesentlig å trene rolig nok når tempoet er lavt. Dette handler om helheten i treningsprogrammet ditt.

Medlemsrabatt:

Medlemmer i Kondis får 15 % rabatt på treningsprogram hos Løpetrening. Fram til 15. juni har vi en kampanje som gir Kondismedlemmer 20 % rabatt. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her.

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957