Byfjellsforvalteren har lovet å legge plankesti der i løpet av året. Så kanskje vil løperne til neste år kunne løpe tørrskodd gjennom hele løypen. 
 
Eneste kvinne i feltet var åsabuen Astrid Olafsdottir som løper for Haukeland Sykehus. Hun holdt godt følge med mennene og kom i mål på den sterke tiden 40.07.
 
Like fullt ble det satt ny løyperekord i herreklassen. BFG Fana-løperen Sverre Slethaug dro fra de nærmeste konkurrentene i de bratteste kneikene opp til eggen.   Derfra og inn til mål ved Vikinghytten var den reneste sjarmøretappen.   Tiden 28.21 er en rekordforbedring med 1.01 min.
Den forrige rekordholderen Mats Mjøs Andersen fra Varegg løp denne gangen også under halvtimen, og fikk tiden 29.56.
Tredjeplassen sikret Lars Olav Haaheim foran Kjetil Dyrvik, Voss Folkehøgskule på hhv. 30.23 og 30.57.
 
Er Ståle Leiren, styremedlem i Allidrett, Flaktveit IK´s sprekeste medlem? Lørdag syklet han Bergen - Voss på 4.46.23. Snittfarten var 33.94 km/t på den 162 km lange strekningen. Søndag løp han Vardeggen Opp fra Flaktveithallen til Vikinghytten på sterke 34.58. Smått imponerende.

Også Maarten Boting fra Åsane beviste at et sykkelløp ikke er noen hindring før et motbakkeløp. Dagen før syklet han Bergen – Voss på 4.51.14. Vareggen Opp gikk unna på 38.31. To gode prestasjoner.

Med smått og stort var det ca. 100 turgåere som gikk ”Vi Bryr Oss” – marsjen med målgang ved skikjelken for de minste, og Vikinghytten for de sprekeste.


Starten er akkurat gått, Kjetil Dyrvik, Mats Mjøs Andersen og Sverre M. Slethaug danner ledertrio.
Foto: Alemayehu Sitotaw.

Resultater Vardeggen Opp 2011