Påsken ble for mange på Østlandet innledet med PåskeHareMaraton på tirsdag hvor snaue hundre løpere løp fra Ski til Sandvika. For fjerde år på rad arrangerte Løplabbet med Geir Frykholm i spissen dette løpet som først og fremst er et sosialt løp. Du kan lese tekst skrevet av Olav Engen og se bilder tatt av Marit Rydland i reportasjen her.

Nå venter mange fine påskedager fremover. For noen betyr det de siste turene med ski på beina. Andre drar på treningsleir for å spisse vårformen mens andre igjen rett og slett slapper av enten det er i solveggen på hytta på fjellet eller på hytta ved sjøen. Mange setter også pris på at byen de bor i faller inn i den aller mest rolige søndagsidyllen du får i løpet av året.

Uansett er påsken en flott anledning for å ta frem terminlista på nett for å studere alle muligheter du har som kondisjonsutøver. Joda, vi er fullt klar over at mange allerde har booket inn mange arrangementer de skal delta på i 2016, men nå som Terminlistene i Kondis i hvert øyeblikk går i trykken er det en fantastisk samling av muligheter som åpenbarer seg for den glade mosjonist.

Bjørn Johannessen, terminlistesjef og nettredaktør Heming Leira har de siste ukene vært land og strand "avgårde" for å samle inn hele 2000 løp og turritt som arrangeres i 2016. Fordelt på 1696 løp/triatlon og 308 turritt. Allerede er 131 løp blitt avviklet, men du har fortsatt 1565 løp igjen å velge mellom!

 

TA KONTAKT MED KONDIS HVIS ARRANGEMENTET DITT IKKE ER PÅ LISTA

I fjor hadde vi 1703 løp inne på terminlista per 31. mars, så vi er ganske i rute med i fjor. Men totalt sett for 2015 endte vi med hele 1870 løp. Det er fortsatt meget populært å arrangere løp, og vi fikk mer enn ett debutløp inn til nettterminlista hver eneste uke fra april og  utover til i oktober, i tillegg til alle som vat tidsnok ute til å få løpet med i den trykte terminlista
.
For de som arrangerer og ennå ikke er inne på lista på nettet db.kondis.no og db.kondis.no/sykkel: Ta kontakt med Bjørn Johannessen på terminlista@gmail.com eller ring ham på 48999460 i påsken, så vil Johannessen prøve å få det med i Terminlisteutgaven av Kondis som trykkes i hele 34.000 eksemplarer.

Det er helt gratis både å legge løpet ditt inn i terminlista på nett og få løpet med i den trykte utgaven. Alle arrangementer som ligger i terminlista på nettet på slutten av påska, vil komme med i Terminlisteutgaven.