For tidligere rusmisbrukere er det viktig å etablere nye rutiner og sosiale miljøer. Vi ønsker å gi de som liker fysisk aktivitet en mulighet til å etablere faste rutiner med trening i trygge omgivelser sammen med andre i samme situasjon. 

Vi ønsker å tilby variert trening med både løpe- og gåturer, ballspill og styrketrening, og gjerne med trenigner to ganger i uka om vi klarer å engasjere tilstrekkelig antall trenere.

Dersom du har lyst til å være med å bidra i dette arbeidet, blir vi svært glad om du tar kontakt med oss. Du trenger ingen formell utdanning eller avansert kompetanse. Det vil alltid være flere trenere på hver trening og vi vil dele på den kunnskapen vi har. Her er gode rutiner og sosialt fellesskap vell så viktig som det å komme i form. 

Dersom du ikke har mulighet til å være med som trener, men har lyst til å bidra på andre måter, kan du gi et økonomisk bidrag via VIPPS til Kondis #125957. Merk innbetalingen med «trengende» slik at pengene når fram til akkurat dette prosjektet. Pengene vil vi bruke til treninger og sosiale aktiviteter for treningsgruppa.   

 

Kontakt daglig leder i Kondis Marianne Røhme på e-post om du har spørsmål eller er interessert i å bidra på ett eller annet vis i dette arbeidet: marianne.rohme@kondis.no