Kondismedlem Sponset innhold
Kondis sitt engasjement under Folkehelseuka i Ullensaker 2017

Engasjert: Har du lyst til å gjøre en innsats for andre og engasjere deg som treningsleder for en periode, blir vi svært takknemlige om du tar kontakt med oss. Illustrasjonsfoto: Olav Engen

Vi trenger treningsledere i Nes for tidligere rusmisbrukere

Kondis ønsker å starte opp treningsgrupper for tidligere rusmisbrukere og andre som har behov for en ny start i livet. Vi starter en pilotgruppe i Nes kommune i Akershus og vil gjerne komme i kontakt med frivillige som kan hjelpe oss.

For tidligere rusmisbrukere er det viktig å etablere nye rutiner og sosiale miljøer. Vi ønsker å gi de som liker fysisk aktivitet en mulighet til å etablere faste rutiner med trening i trygge omgivelser sammen med andre i samme situasjon. 

Vi ønsker å tilby variert trening med både løpe- og gåturer, ballspill og styrketrening, og gjerne med trenigner to ganger i uka om vi klarer å engasjere tilstrekkelig antall trenere.

Dersom du har lyst til å være med å bidra i dette arbeidet, blir vi svært glad om du tar kontakt med oss. Du trenger ingen formell utdanning eller avansert kompetanse. Det vil alltid være flere trenere på hver trening og vi vil dele på den kunnskapen vi har. Her er gode rutiner og sosialt fellesskap vell så viktig som det å komme i form. 

Dersom du ikke har mulighet til å være med som trener, men har lyst til å bidra på andre måter, kan du gi et økonomisk bidrag via VIPPS til Kondis #125957. Merk innbetalingen med «trengende» slik at pengene når fram til akkurat dette prosjektet. Pengene vil vi bruke til treninger og sosiale aktiviteter for treningsgruppa.   

 

Kontakt daglig leder i Kondis Marianne Røhme på e-post om du har spørsmål eller er interessert i å bidra på ett eller annet vis i dette arbeidet: marianne.rohme@kondis.no