Hareid IL har sett vekk fra Koronaåret  i fjor sammenhengende arrangert Grimstadvatnet rundt i 39 år. 156 løp har det blitt på den driftige arrangøren når løpet nå går inn i sin 40. sesong.

Løpet har alltid blitt arrangert første lørdagen i vintermånedene november, desember, januar og februar. For denne sesongen gjelder dette lørdagene 6. november og 4. desember i 2021, og 8. januar og 5. februar i 2022. Januarløpet er lagt til 8. januar, da 1. januar held en hellig.

Distansen er 7,8 km og går rundt Grimstadvatnet på gangveier på nordsiden og lite trafikkerte veier på sørsiden av vatnet. Traséen er temmelig flat og den skal være bra merket når man nærmer seg målområdet, like ved av Hareid Stadion.

Mer info om løpet og påmelding på hjemmesiden til Hareid IL og på facebook.

GVR_foto_arrangor.jpg
Startskuddet nærmer seg også for 2021/22 vinterkarusellen. Foto: Arrangør.

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957