Kondisløpet er for alle enten målet ditt er å klare å fullføre en viss distanse eller å sette ny personlig rekord. I Kondisløpet kan du løpe når og hvor det passer deg. Du kan løpe distansen du har meldt deg på flere ganger, og selv bestemme hvilken av tidene du oppnår som du vil registrere på resultatlista. Dersom du kun ønsker å fullføre uten tanke for tid, velger du å registrere at du har fullført uten å skrive inn tida di. 

Det eneste kravet vi stiller er at du løper langt nok. Melder du deg på for eksempel fem-kilometersdistansen, må du løpe minst fem kilometer. Dersom du ønsker å registrere hvor fort du løp, må også løypa enten være en rundløype eller ei fram og tilbake løype. Dette fordi en ikke skal løpe kun nedoverbakker eller kun i medvind. 

Alle kan være med på Kondisløpet, men er du medlem i Kondis vil du få lavere startkontingent. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her!

Det er premier til beste dame og mann på hver distanse, flotte uttrekkspremier og ekstra uttrekkspremier for de som melder på med «Team Kondis» som lag.