Kondis-Medlemsfolder-april-2019-2.jpg
Trykk HER for å se stor utgave av medlemsfordeler

Bli Kondis-medlem og få Kondis hjem i postkassa, bladet for deg som har god kondisjon eller ønsker å få det!

Vi har to ulike innmeldingstilbud:

  1. Meld deg inn i dag og bli medlem ut 2019. Du får 2 nummer av Kondis for bare 170,- kroner, og samtidig utnyttet alle våre medlemsfordeler.
  2. Eller velg å tegne medlemskap ut 2020 nå med en gang. Dette koster kun 660 kroner og du mottar 11 utgivelser av Kondis. Du får også tilgang til alle våre medlemsfordeler.
  3. Eller du kan tegne medlemskap ut 2021og få et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner som velkomstgave. Merk at gavekortet ikke kan brukes i deres nettbutikk. Du må oppsøke en fysisk butikk for å få brukt det. Innmeldingsprisen på dette tilbudet er 2300 kroner. Du mottar 20 nummer av Kondis, og kan utnytte alle våre medlemsfordeler i over to år. Som medlem i Kondis får du 15 % rabatt på alt du handler hos Löplabbet. Du kan derfor handle varer for 1764 kroner for gavekortet. Nettoprisen for medlemskap ut 2021 blir da kun 536 kroner. Dette tilbudet med gavekort fra Löplabbet gjelder kun for nye medlemmer og utmeldte medlemmer som ikke har vært medlem de to siste årene. Gavekortene sendes i posten etter at betalingen for medlemskapet er registrert hos oss. 

KJEMPETILBUD kan kun benyttes ved innmelding i Kondis!
Kjøp vår spreke tekniske T-skjorte med påtrykket «Treningsglede i hvert fraspark» på ryggen for kun 99 kroner inkludert porto og ekspedisjonsgebyr. Du sparer 100 kroner! 

Kundeservice medlemskap:
E-post: kondis@mediaconnect.no
Telefon: 23 33 91 72

OBS: Hvis du bestiller gavemedlemskap, vil mottaker av gaven motta en bekreftelse på e-post så snart du har bestilt medlemskapet. 

 

Her kan du melde inn familiemedlemmer: 
Skjema for å melde inn Familiemedlem
 

Meld deg inn ved å fylle ut skjemaet nedenfor:

Til din orientering: 

  • Vi trenger din adresse for å kunne sende deg bladet og faktura for medlemskapet. 
  • Din fødselsdato- og året du ble født bruker vi til å fastsette riktig størrelse på medlemskontingenten. Vi har en lavere pris til unge og til pensjonister. 
  • Ditt telefonnummer og din e-post vil vi kun bruke i unntakstilfeller for å gi deg viktig informasjon. Denne informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister og vil ikke bli overlevert til utenforstående.
  • Hvis du melder deg ut, vil du kunne bli kontaktet av oss for tilbud de neste tre årene. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke ønsker en slik kontakt. 
  • Kondis tar personvernet på alvor og er opptatt av å beskytte personopplysningene til de vi er i kontakt med på best mulig måte. Du kan lese hele vår personvernerklæring her.