Les mer og bli medlem her

Trykk HER for å se alle medlemsfordeler

Bli Kondis-medlem og få Kondis hjem i postkassa, bladet for deg som har god kondisjon eller ønsker å få det!

Vi har tre ulike innmeldingstilbud:

  1. Meld deg inn i dag og bli medlem fra nå og ut 2024. Dersom du velger medlemskap med både blad og digital tilgang, får du 5 nummer av Kondis for 440,- kroner, og samtidig utnyttet alle våre medlemsfordeler. Du får også tilgang til mange gode treningssaker og intervjuer på nett som er forbeholdt våre medlemmer. Videre får du tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016. Dersom du velger kun digital tilgang, koster dette 340 kroner. Som digitalt medlem får du tilgang til alle medlemsfordeler, vårt digitale medlemsblad, og alle saker som publiseres på Kondis.no. 
     
  2. Eller du kan tegne medlemskap ut 2025 og få et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner som velkomstgave. Merk at gavekortet ikke kan brukes i deres nettbutikk. Du må oppsøke en fysisk butikk for å få brukt det. Innmeldingsprisen på dette tilbudet er 1960 kroner om du vil ha kun digital tilgang, og 2160 kroner om du vil motta papirutgaven av magasinet i tillegg. Du mottar 14 nummer av Kondis, og kan utnytte alle våre medlemsfordeler i to år. Som medlem i Kondis får du 15 % rabatt på alt du handler hos Löplabbet. Du kan derfor handle varer for 1764 kroner for gavekortet. Nettoprisen for medlemskap ut 2025 blir da kun 196 kroner for det digitale tilbudet og 396 for tilbudet med papirutgaven. Dette tilbudet med gavekort fra Löplabbet gjelder kun for nye medlemmer og utmeldte medlemmer som ikke har vært medlem de to siste årene. Gavekortene sendes i posten i begynnelsen av påfølgende måned etter at betalingen for medlemskapet er registrert hos oss.
     
  3. Det er også mulig å velge månedlig løpende medlemskap. Dette koster 10 kroner første måneden. Deretter 51 kroner per måned for digital tilgang, og 60 kroner for både digital tilgang og tilgang til papirutgaven av bladet de månedene den kommer ut. 

 

Kundeservice medlemskap:
E-post: kondis@mediaconnect.no
Telefon: 23 33 91 72

Gavemedlemsskap i Kondis med ryggsekk som velkomstgaveKjøp medlemskap i gave til en venn

Dersom du ønsker å kjøpe medlemskap i gave til en venn, kan du her kjøpe medlemskap ut 2025 til 500 kroner, og motta både gaveeske, blad og en ryggsekk. 

Les mer og bestill gavemedlemskap her.


 Her kan du melde inn familiemedlemmer: 
Skjema for å melde inn Familiemedlem
 

Les mer og bli medlem her