Det var sterke felt i både herre- og dameklassen i Bupa Great South Run. Den britiske heimefavoritten, Jo Pavey, løp hardt ut fra start og fikk ei luke til resten av feltet før en kilometer var unnagjort. Til slutt vant hun med 43 sekunder ned til Jess Coulson, også hun fra Storbritannia, og ytterligere 12 sekunder til Berhane Adere fra Etiopia.

Annie Bersagel var med i gruppa bak Jo Pavey, og i mål var hun bare 5 sekunder bak Adere på tredjeplass. 54.00, som var tida til Annie, gir en snittfart på 3.21, og Tjalve-løperen hadde følgende 5 km-passeringer: 16.45 - 16.41 - 16.40. Det vitner om et meget veldisponert og jevnt løp.

Herreklasen ble vunnet av sør-afrikanske Stephen Mokoka som spurta fra spanske Ayad Lamdassem og etiopiske Tariku Bekele. Vinnertida ble 46.40, noe som gir 2.54 i km-tid. Den doble verdensmesteren på maraton, Abel Kirui fra Kenya, kom på sjetteplass, 32 sekunder bak vinneren.

I tillegg til amerikansk-norske Annie Bersagel finner vi bare en norsk løper i resultatlista. Det var Else Ingebrigtsen som ble nummer 15 929 med tida 2.07.03.

I tillegg til å være et løp med sterkt elitefelt er Bupa South Run et skikkelig mosjonsløp for massene. I alt fullførte 17067 løpere årets utgave av løpet.