Kondis – norsk organisasjon for kondisjonsidrett – er en organisasjon for deg som er interessert i kondisjonsidretter som løping, langrenn, sykkel og multisport. Målet vårt er å spre treningsglede og kunnskap om trening til aktive mennesker på alle nivå. Vi henvender oss til både nybegynnere og erfarne, unge og gamle, mosjonister og eliteutøvere.

Vi har en rekke frivillige medarbeidere som lager nyhetssaker fra idrettsarrangementer over hele landet. Selv om våre frivillige arbeider gratis for at våre lesere skal få følge med på små og store lokale arrangementer, trenger de å få dekket reise og de trenger godt fotoutstyr. Ved å støtte oss bidrar du til at vi kan kjøpe inn fotoutstyr til flere frivillige som vil bidra for oss, og til at vi kan dekke reisekostnadene deres når de drar ut på oppdrag i kondisjonsidrettens tjeneste.

Dersom du liker det vi gjør, kan du støtte oss ved å melde deg inn, eller du kan VIPPSE oss en gave på #125957. På forhånd tusen takk for støtten!

VIKTIG: Du må ALDRI betale medlemskontingenten via VIPPS. Denne sendes til deg med eget KID-nr som du må oppgi ved betaling slik at innbetalingen blir registrert på deg.