NB:
DENNE NYHETEN ER IKKE OPPDATERT ETTER 3.NOVEMBER
NOT UPDATED SINCE 3RD NOVEMBER

Det er mange sterke løpere på startlista til Bislett 24-timers 27.november.
Se startliste med løpernes meritter. 56% av deltagerne er norske.

Andre nyheter:
Les også: 25.10.: 24-timers for unge damer (og litt til om de påmeldte kvinnene).
Les også: 04.11.: Kamp mellom Spartathleter (og litt om premiering på Bislett 24-timers)

OPPDATERT STATUS
PR 3.NOVEMBER
Siden forrige oppdatering har det vært noen strykninger men flere nye påmeldte, slik at deltagerlista nå teller 126 løpere.

Alle har fått bekreftet sin påmelding og informasjon om hvordan de skal betale startkontingenten.

TAKET FOR PÅMELDINGER  ER 135.

Trenger flere hjelpere
Se også henvendelsen om arrangørhjelp lenger ned. Spiridon LLL er en liten klubb, og trenger hjelp fra frivillige for å få arrangementet i havn. Mange har tatt kontakt og meldt seg som hjelpere, men på spesielt to områder er det  ennå stort mannskapsbehov; bemanning av matstasjon (hel eller del av døgnet) og ryddemannskap søndag fra ca 11-14:00.

There is still a chance to join the race

Oppdaterte startlister i annen nyhet: HER 
Start list; follow the link ahead

126 runners have so far sent their entries for Bislett 24 Hour Challenge 27th – 28th of November 2010. We will accept maximum14 more entries (incl. invited runners), so there is still a chance to join the race. Info & Entry Form

Påmelding
Se tidligere info om påmeldingsprosedyren: Påmeldingen har startet.  

Her er linker til kondis.no's dekning av Bislett 12&12 timers i 2006-2008.
Bislett 12&24-timers i 2008
Bislett 12&24-timers i 2007
Bislett 12&24-timers i 2006


Bislett 12-timers 26.februar
For de som ikke kommer med på 24-timersløpet siste helgen i november blir det sannsynligvis mulighet til å løpe på Bislett lørdag 26.februar. Da arrangeres Bislett 12-timers med start kl 09:00 (målgang 21:00). Der blir det også offisiell tidtaging og resultatliste på 100 kilometer (i praksis etter 184 runder = 100,280 km). Mer info om dette løpet kommer rett etter Bislett 24-timers.


Spiridon trenger hjelp på Bislett


Fredag 26/11, lørdag 27/11 og søndag 28/11 trenger Spiridon LLL hjelp til forberedelser, avvikling og opprydding i forbindelse med Bislett 24 Hour Indoor Challenge. Hvis dette kan være av interesse hører vi gjerne fra deg.

Bislett 24 Hour Indoor Challenge arrangeres i år for fjerde gang. At løpet er en suksess er det ingen tvil om, men det ”koster” å arrangere et løp som varer i 24 timer. Vi som arrangørklubb trenger hjelp til å få dette arrangementet til å gå på skinner. Det er mange ulike arbeidsoppgaver i løpet av helgen, men det aller fleste er både artige og interessante. Noen tunge løft blir det selvsagt, men blir man flere går alt så mye bedre.

Vi trenger hjelp både fredag, lørdag og søndag. På fredag er det mest rigging av utstyr, merking, samt organisering av mat og drikke. På lørdag, selve løpsdagen, bør det meste være klart slik at det i all hovedsak handler om å yte bistand til deltagerne ved mat- og drikkestasjonen, samt fortløpende rydding og sørge for at det er toalettpapir på toalettene. Vi trenger også hjelp/avløsning rundt resultatservicen. I hovedsak handler det meste om å hjelpe og støtte løperne med alt de trenger.

På søndag gjelder det samme, men her får vi da også oppryddingsjobben. Alt som er satt frem skal settes tilbake, og garderober, kjøkken og toaletter skal ryddes. Kjøkkenet skal også vaskes.

Hvis du synes dette høres artig ut, eller til og med interessant, vil vi gjerne høre fra deg. Om du kan hjelpe til kun noen timer en dag er det helt ok. Vi takker ja til alle bidrag. Det hadde også vært fint om såpass mange hadde meldt seg at vi kunne hatt en relativt hyppig avløsningsfrekvens ved mat- og drikkestasjonen.
Det kan jo fungere slik at nettopp du kan komme til Bislett for å stå her i tre-fire timer for så å reise igjen. Det er helt ok.

Det kan også være slik at nettopp du kan hjelpe til under oppryddingen klokken 12.00 søndag eller oppriggingen fredag kveld. Det er også helt perfekt. Kort sagt, alle bidrag mottas med takk.

Ta kontakt med oss så fort som mulig. Vi kan garantere dere en artig og selsom opplevelse under tribunene på Bislett stadion!

Kjell Vigestad
Mobil: 907 84 316
E-post: kjell.vigestad@kondis.no