Riktig nok kommer Karoline Bjerkeli Grøvdal fra Isfjorden, men det er så nært tettstedet Åndalsnes og Øran Stadion at vi regner det som hjemmearena. Karoline har nå tilholdssted i Oslo og løper for Sp.k. Vidar.

Karoline måtte løpe aleine heile runden, og ble bare slått av en mannlig løper som var Johan Bugge, Eidsvåg IL. Johan fikk tidlig en luke til Karoline og blei klokket inn på tiden 15.51. På andreplass i herreklassen kom Øystein Ulekleiv, Dombås IL på tiden 17.32 og nummer tre blei Anders Bugge, Eidsvåg IL med tiden 17.40.

Karoline har løyperekorden blant kvinnene i Åndalsnesløpet på 16.05. Denne tiden klarte hun ikke på lørdag, og motvinden var merkbar på det siste langstrekket langs elva Rauma før Karoline og alle andre kom inn til mål på Øran Stadion.

Karoline fikk vinnertiden 16.23 og var klart foran Brynhild Synstnes, Åndalsnes IF på tiden 18.50. På tredjeplass kom Nina Åndal, Isfjorden IL med tiden 20.37.

Vi må også ta med at Iver Synstnes Hole, Åndalsnes IF fulgte mora til mål, eller omvendt, slo faren og vant gutteklassen i kl. 13-14 år på tiden 18.50.

Studer klassevis resultater Åndalsnesløpet 2013

Se resultater per løype

Besøk Åndalsnesløpet si nettside 

Les om Åndalsnesløpet i Åndalsnes Avis

Se bildeserie her


Fra starten i Åndalsnesløpet 2013 (foto: A Hagen, Åndalsnes Avis)