Det var strålende vær, god stemning og mye folk i og langs løypa da det tradisjonsrike terrengløpet Kanaljoggen gikk av stabelen i Horten i dag.

Løpet gjennomføres i en terrengrundløype på 2,5 km som løpes enten én, to eller fire ganger, avhengig av om man vil løpe 2,5 km, 5 km eller 10 km. Underlaget er 1/4 asfalt og 3/4 sti. Den korteste løypa er forbeholdt de yngste samt de av trimmerne som bare ønsker seg en kort, hyggelig tur, mens man på de to lengste distansene kan måle krefter mot de beste av det Vestfold har å by på når det gjelder mosjonsløpere. Løypa går i en sløyfe inne på stadionområdet, før man krysser kanalen over til Karljohansvern, løper en liten runde i Hortensskogen og deretter tilbake til Lystlunden.

Både 5 og 10 km ble vunnet av kjente navn i løpsmiljøet i Vestfold, hhv Tommy Ravndal fra Team Sportsland.no og Tønsberg Friidrettsklubb-løperen Håkon Hjemly. På damesiden var det Trine Kari Andersen Vedvik fra Oseberg Skilag og Kari Mette Selle Kristiansen som vant hhv 5 og 10 km.

Fullstendige resultatlister her

VinnereKJ2014.jpgVinnerne på kort løype (2,5 km). Magnus Waage og Nora Landquist