Haugevis av skirenn avlyses, men det betyr ikke automatisk suksess for de rennene som likevel arrangeres. Rett nok var det NM på ski, og rett nok er det snøfattiig i Oslodistriktet, men bare 41 deltagere på Fenstadrunden lørdag var jo en gedigen skuffelse.

Løypa i Fenstadrunden var kortet inn til 3 km, som ble gått 7 ganger - men dette appellerte åpenbart ikke til turgåerne selv om forholdene var flotte i Nes skianlegg.

Dagens klart beste prestasjon fikk vi av vinneren i kvinneklassen, skiskytter Karoline Næss fra Bjerke IL. Hun vant med tiden 55:42.

I herreklassen vant Jonas Amundsen fra Nes Ski med tiden 50:39 med klubbkamerat Ola Kristoffer Tosterud på 2. plass med 51:26 og Hans Chr Aarnes fra Nittedal IL på 3. plass med 52:51.

Det var 29 løpere i aktive klasser og 12 i trimklassen. Det må være det desiderte laveste deltagertallet i rennets 25-årige historie.