I fjor smeltet rennet bort. I år hadde arrangøren flyttet det til februar for å sikre seg gode snøforhold. Og det fikk de, selv om solen glimret med sitt fravær.

Norefjellrennet er en del av Norefjelltrippelen, N3. Rittet og marsjen arrangeres henholdsvis 10. august og 14. september. Mer om trippelen kan du lese på arrangørens sider.

En tetgruppe ble etter hvert til en trio. I mål skilte det bare åtte sekunder mellom 1. og 3. plassen.

Espen Harald Bjerke tok ut alt på slutten og kunne krysse mållinjen som førstemann.

Fire sekunder senere kikket Roger Aa Djupvik seg til siden og kunne konstatere at han hadde blitt nummer to.

Nummer tre ble Daniel Myrmæl Helgestad.

Til Til tross for tøff rivalisering underveis, var det ingen sure miner etterpå.

Mari Mari Brox kunne innkassere en mer komfortabel seier. Brox vant til slutt med  hele14 minutters margin.

Bak henne var det derimot en durabelig fight om andreplassen, og det var lenge uklart om det var Liv-Janne Øvrebust.....

... eller Trude Svartedal som krysset mållinjen som nr. 2. Det ble umulig å skille de to, og det endte med at begge fikk gå opp på podiets nest gjeveste trinn.

Glade damer på pallen. Vinneren Mari Brox, med det store fatet, står helt til høyre.

Isak Leknes Frey var raskest i klassen 5 km barn/ungdom.

Starten på 21-kilometeren.

Tilskuerne står klare for å heie spreke deltakere i mål.

Sondre Eriksen med et sterkt løp på 21 km.

Fjorårsvinneren av hele trippelen, Carl Fredrik Hagen, kom inn på 18. plass på 43 km.

Eirik Bjerregaard tar ut alt og litt til.

Hans Erik Sand med tyngden godt over skiene.

Heidi Mårtensen blir beste kvinne på 21 km.

Margrethe Hals Svensson blir raskeste jente på 5 km, og passerer målstreken sammen med Christian Wessel Svensson.

Elin Hagen Jacobsen er jublende glad for sin 3. plass på 21 km.

Ann Merete Brekke gjør sitt beste for å holde balansen..