Didrik Hermansen:

Bestemte meg for å løpe mitt eget løp i det jeg følte var fornuftig fart fra start. Var usikker på hvordan jeg kom til å takle løpingen i høyden. Første 50 km gikk på ca 2400 meters høyde. Etter hvert går løpet ned i lavlandet og de beryktede cayonene som er bratte og ekstremt varme. Føler jeg takler varmen bra foreløpig. Kommer opp av cayonene etter 55 miles. Da kjennes varmen ytterligere og et langt lettløpt parti i sola står for tur.

Down by the river
Jeg gleder meg mer og mer til elvekryssingen, en stor elv som må forseres med delvis smeltevann. Fantastisk avkjølende. Hele løpet løp jeg med isbiter i ermer, caps og halstørkle. Alt for å prøve å kjøle meg ned.

Etter 80 miles begyner det å tære på for Didrik
På 80 miles begynte jeg virkelig å få det. Slet med å få i meg mat og drikke og varmen var ekstrem. Jeg la meg ned i alle bekker og etter hvert små pytter på leting etter noe kjølende. Kilometrerne går sakte, den siste biten og ja, bakkene må gås på slutten. Også fordi jeg da visste ingen kom bak og jeg var ferdig fysisk og mentalt.

Ekstremt godt fornøyd med andreplass.

Det var et meget bra arrangment i fantastiske omgivelser akkurat så spektakulært og dessverre varmt som forventet..

Ros til Geir Frykholm og Sharon Broadwell
Også vil jeg legge til at jeg nå forstår hvorfor bislett24 er så bra med Geir og Sharon i spissen. Som begge har løpt dette løpet og som begge har tatt med seg hvordan løp skal arrangeres med ekstremt velorganiserte drikkestasjoner og fantastisk service!

(Overskrifter satt på av kondis.no)


Video av målgangen til Didrik.
 

TOPP 10 MENN