De første timene ble løpt i regnbyger fra Trondheim og oppover. Etter en pause fra dråpene ved maraton, ble det igjen regnskyld ved Støren. Lars Christen Dørum har ligget i teten fra starten av. Han liker å løpe i en jevn fart, og tar heller pauser for at det skal gå roilg nok. Trond Sjåvik løper jevnt og trutt slik han pleier uten så lange pauser. Men også han tok en pause, og ble tatt igjen av fire andre løpere. Dermed fikk Lars Christen 20 minutters forsprang..

Trafikken er stor, og for det meste løper de på gangveier eller veier uten så mye trafikk. Men oppover Sokndal er det både trangt og en vei å velge, så her blir det utfordrende for løperne.

Utover ettermiddagen og kvelden blir det ulike valg av pauser som påvirker stillingen både i teten og de bak. De første tre milene var det en stor gruppe som fulgte bak de to i tet, men nå har det blitr mer spredning. Cecilie Karlsen og Erik Nossum har valgt å løpe sammen første del, og de tar en kort stopp etter vel ei mils løping.Så blir det lenger pause etter noen mil. I natt har Cecilie tenkt å sove i samboerens bobil 4-5 timer.

Se også Kondis følger TO500 (oppdateringer flere ganger i døgnet).


Her løper Erik Nossum (fra venstre), Cecilie Karlsen og Trond Sjåvik.