Men Erik fortsetter alene... og på Norway Runs hjemmeside kan dere blant annet lese at dagens etappe gikk i nydelig vær med strålende utsikt til Lyngsalpene tvers over Lyngenfjorden.

Følg Erik dag for dag:
http://www.norwayrun.net/norge-paa-langs-paa-40-dager-.aspx

__________________________________

Dette er meldingen på Norway Runs hjemmeside - lagt ut fredag kveld:
Peter Rietveld har stått av!

 
Erik Nossums løpspartner Peter Rietveld har bestemt seg for å trekke seg fra Norway Run. Erik fikk denne beskjeden brått og uventet godt ute på den 8. dagsetappen torsdag.
 
Det fører ikke noe godt med seg å gå i detaljer om hvorfor Peter har valgt å trekke seg, men vi kan informere om at han har kommet med kritikk av planlegging, organisering og gjennomføring, gjeldende både for månedene i forkant og etter løpets start 1. juli.
Peter mener også at han kom for mye i bakgrunnen i forhold til løpets norske deltager.
Det er ingen tvil om at alt dette kom som en sjokk på Erik. Situasjonen ble ikke noe bedre av at løpets servicemann og sjåfør, Jürgen Ankenbrand, etter noe tids betenkning heller ikke ville være med lenger!
Når dere nå leser beretninger fra dag 8 og dag 9, må dere tenke på at dette da har vært to svært tøffe dager for Erik. En ting er at han nå ha passert 500 løpte kilometer, men å få en slik beskjed på toppen av det hele var et slag i ansiktet.
Men det skal mer til for å knekke en tøff ultraløper fra Norge. Erik gir seg nemlig ikke!
Løpet går nemlig videre som planlagt, og inn som sjåfør kommer Eriks kone Tove. Hun kommer med fly fra Oslo (til Tromsø) med ankomst kl. 10.00 lørdag morgen. Det betyr at lørdagens etappe starter noe senere enn planlagt.
 
Det ligger i kortene at Tove etter hvert kan tenke seg avløsning fra jobben som sjåfør/hjelpekvinne, så hvis det er noen som kan tenke seg å være sjåfør/hjelper for Erik i en kort eller lengre periode er det bare å ta kontakt. Om ikke lenge begir Erik seg ned mot Nordland og Trøndelag, og etter hvert retning Østerdalen. Det er bare å blinke ut tidspunkt og strekninger du kan tenke deg å løpe sammen med Erik eller kjøre servicebilen. Ta kontakt hvis du har noen kreative forslag.
 
Ps. Ca. klokken 13.15 lørdag (10. juli) vil Erik bli intervjuet på direkten på NRK Ukeslutt. Følg med!