Lars Røttingen (Gular) tok første stikk da han havnet littt bak Stian Hovind-Angermunds gamle løyperekord, med tiden 10:42 (løyperekorden er 10:31, satt 13.mars i 2012), solide 43 sek foran nestemann, som var Henrik Angermund (Lea trim og forening) med 11:25.

I kvinneklassen var det Gro Svendahl (Team Melkesyre) som hadde de kjappeste beina, inn på den gode tiden 13:27, der løyperekorden er 13:19, også satt i rekordløpet 13.mars 2012. Gro var i alle fall 14sek raskere enn Caroline Christie (Varegg team Melkesyre) på andreplass som da fikk 13:41. Fullstendig resultatliste her: http://varegg.no/skifriidrett/Adm14/FK01/index.htm

FotoBjarne var i løypa og tok fin-fine bilder av de fleste deltakerne. Med tillatelse gjengir vi noen av bildene i det følgende. Hele bildeserien kan sees her: http://www.flickr.com/photos/blygen/sets/72157640298031723/

gro.jpg
Gro Svendahl drar god nytte av motbakkeintervallene i denne løypa. Her briljerte hun med en flott seier.

Røttingen.jpg
Lars Røttingen kan mer enn å løpe maraton, han er rett i nærheten av løyperekord ved årets første anledning. Det skal bli spennende å se om han og alle vi andre kan krype nedover tidsmessig i løypa etterhvert som våren skrider fram.

sekretariat.jpg
Nede i bua sitter det trofaste sekretariatet og venter i spenning til de første brikkene kommer ned fra fjellet for sin fasit på løpsresultatet, en fasit som kan tas med hjem til odel og eie.

toppen.jpg
På toppen nyter de best kledde løperne utsikten fra målgang før retur ned til trygge og lune klubbhuset.

Varegg Team Melkesyre og Fjellgeitene minner om at neste løp i dette gratis, uformelle mosjonsløpet er allerede om to uker, dvs 12 februar. Alle er velkomne, vel møtt!