Kondis.no omtale fra løpet: Svein Ove Risa og Malin Klintefjord vant Bislett 50km

Flere bilder fra Per Inge Østmoen på Facebook

480 bilder tatt av Bjørn Hytjanstorp er lastet opp til Kondis sin Instagramkonto
(opplasting ferdig søndag ca 16:00)

Bildeserien nedenfor er oppdatert lørdag kveld, med bilder fra begge puljer.

Torstein Bjerland ble nummer 7 på 3:28:54 (foto: Per Inge Østmoen)

Bjørn Tore Kronen Taranger hadde mål om å løpe på 3:15 og var lenge i rute til det, men fikk etter hvert problemer med smerter på oversiden av den ene foten. Han ble nr 6 på 3:25:31 (foto: Per Inge Østmoen)

Cecilie Klungtveit løp inn til 3. plass med 4:01:17 (foto: Kjell Vigestad)

Gjermund Sørstad og Rune Solheim. Gjermund ble nr 3 med 3:15:55 mens Rune ga seg etter passering maraton på 2:59:27 (foto: Per Inge Østmoen)

Gustav Gudmestad fra Undheim IL løp på 4:03:24 (foto: Per Inge Østmoen)

Johanna Haaland fra Bryne Triatlon ble nummer 5 med 4:09:28  (foto: Per Inge Østmoen)

Knut Eraker Hole fra Romerike Ultraløperklubb avanserte mot slutten og løp inn til 5. plass på 3:20:45 (foto: Per Inge Østmoen)

Kondisstaben forbereder dagen, vi ser Olav Engen, Bjørn Hytjanstorp, Anita Øy og Per Inge Østmoen (foto: Kjell Vigestad)

Raymond Pedersen løp på 3:55:24 (foto: Per Inge Østmoen).

Svenske Andreas Allebert fra "Greed is good" løp på 5:04:43 i pulje 2 (foto:Kjell Vigestad).

Arne Chr Folmer fra Idd SK ble nr 32 totalt og 4 i M45-49 med 3:57:45 (foto:Kjell Vigestad).

Cathrine Holme fra Romerike Ultraløperklubb og Moss var nest raskeste kvinne i pulje 2 og nummer 7 totalt i kvinneklassen med 4:14:13 som også ga seier i K45-49 (foto:Kjell Vigestad).

Eline Øydvin fra GTI har 10% syn på ett øye og er i praksis blind, men løpe fort klarer hun. Team RP stilte for sikkerhets skyld med tre "guider" - som passet på at Eline kom relativt trygt fram blant andre løpere i en tross alt ganska trang løpstrase. Med tiden 4:29:03 ble hun nummer 13 totalt og 4 i K35-39 (foto:Kjell Vigestad).

Henning Olsrud fra SK Rye var raskest av alle i pulje 2. Han ble klokket inn på 3:48:16 som ga 2. plass i M23-34 og 19. plass totalt. Han var startnummer 91 og løp 1 kortrunde og 91 fulle runder, 92 til sammen. (foto:Kjell Vigestad).

67 år gamle Øistein Ackenhausen er alltid med når det er ulraløp på Bislett. Farten er ikke som før, men han klarte hovedmålet som var å fullføre maraton. Det gikk unna på 6:19:09 (foto:Kjell Vigestad).

Startfelt pulje 2 med blant andre far og sønn Dagsvik fra Ogndal lengst til høyre. Far Jan Olav løp på 4:15:37 mens junior Aleksander løp på 4:41:54 (foto:Kjell Vigestad).

Therese Falk fra Romerike Ultraløperklubb løper inn som beste kvinne i pulje 2. Det ble 2. plass i K40-44 og 6. plass totalt med tiden 4:13:48. For to uker siden imponerte hun med sterke 19 timer og 10 minutter på 161 km terrengultra i Arvika som hun vant klart (foto:Kjell Vigestad).