Fra Ranheim IL's nettside

Ranheim rundt - 2010

Så er ennå et hesblesende stevne over! Litt få funksjonærer denne gangen (men jammen jobbet de!), løypemerkingen rant av gårde med regnet, barnehagen hadde foreldremøte sammtidig som garedeoben ble fylt opp med kvinner og menn som vrengte av seg klærne når foreldrene strømmet inn, et premiebord hvor mange måtte vente på premiene sine og tidtakere som slet med å finne et nummer som glapp i rekka - men LØP ble det og jammen gode tider også! Fantastisk at SÅ mange finner veien til Ranheim på en kald og våt vårdag! Neste år har vi en flott friidrettshall med gardeober og andre fasiliteter vi gleder oss til å bruke! Da ønsker vi igjen velkommen til Ranheim rundt i ny utgave!

Sondre Nordstad Moen, brukte Ranheim Rundt som hurtig langtur og fullførte like godt en runde til i samme tempo. Thomas Holm som her ligger bak Sondre kom nærmest i mål.

Damene på broen. Fride Wullum, til venstre løp sterkt og Anne Nevin måtte etter hvert slippe. Sterke prestasjoner av begge.

Terje Olsen og Terje Olsen. nesten samme alder og begge er sterke løpere. De har skapt litt komplikasjoner for enkelte arrangører. Den eldste, Terje fra Rindals-Troll er den ferske, mens den yngste er veteranen av de to i løpsammenheng.

Resultat

Mariann Lande, Byåsen IL

Bjørn Christian Abramse, NTNUI

Sunniva Sæbø,Byåsen IL, foran Ruth Vaabenø, Viggja

Arnt-Inge Nilsen, Rindals-Troll og Terje Olsen,Danica Pension

Lisbeth Vold, Strindheim IL

Hans Johnny Nilsen, St-Olav

Mari Undseth, Stjørdal FIK foran Anne Lajla Karlstad, Kautokeino

Magnus Sandmo Skånøy, Statsbygd IL

Jens Gaustad

Henning Pettersen, Kautokeino