Rundt 25 av de totalt 44 deltagerne som hadde greid kravet om minimum 6 løp i årets karusell hadde møttt fram for å ta i mot sin velfortjente premie. Og for de ekstra ivrige med samtlige 10 løp vanket det også ekstrapremie. I tilleg fikk også de 3 beste damer og herrer premie for sine prestasjoner.

Årsmøtet startet med at påtroppende daglig leder Roy Kenneth Hansen i Hordaland Bedriftsidrettskrets holdt  en kort innledning der han la fram noen av kretsens planer i årene som kommer. Og leder av friidrettsutvalget Geir Rune Skodvin mottok også diplom og medalje for sin innsats gjennom 10 år i utvalget.

Etter godkjenning av årsberettningen og gjennomgang av neste års teminliste var det de aktive sin tur til og bli hedret for sin innsats. En lett blanding av løpere som har vært med alle 13 gangene karusellen har vært arrangert i sin nåværende form og av de som var med for første gang. Også stort sprik i alderen fra juniorer til de skikkelig voksne på over 70 år.

Mer info om karusellen 2012 vill etterhvert også bli lagt ut på samlesiden til HBIK Karusellen.

Samleside HBIK Karusellen

Alle tiders statistikk HBIK Karusellen 1999-2011


 
Geir Rune Skodvin fra Friidrettsutvalget mottar utmerkelse for lang og tro tjeneste fra daglig leder Roy Kenneth Hansen.


Samenlagtpallen for kvinner, Guri Kyte, Ingrid Næss Johansen og Inger Johanne Klokset med favnen full av premier.


Og de 3 beste herrer i årets karusell, Morten Vestvik, Ronny Berthelsen og Jostein Lie.


En fin forsamling spreke deltagere i årets karusell.