Arrangør Kollenhopp inviterer i morgen til testløp i KollenOpp-løypen med start fra kl 18:30. Dette er et et eksklusivt gratistilbud til:

  1. Alle påmeldte deltakere i KollenOpp 10. september som er påmeldt via påmeldingslinken på www.kollenopp.no innen kl. 18:00 i morgen mandag 22. august.
  2. Alle som deltar i treningsgruppen Trappefolket. som trener i Holmenkollen hver mandag året rundt.

 

Testløpet er et unikt tilbud for å bli kjent med hele KollenOpp-løypen som har mål på toppen av verdens mest kjente hoppbakke Holmenkollbakken  (Se løypeinfo og øvrig løpsinfo på www.kollenopp.no). Hele løypen er kun åpen for gjennomløping 2 ganger i året. Følg også med på løpets facebookside KollenOpp @kollenopp
640_Allebakkene_facebooksiden.jpg

For å friske opp igjen fjorårets løp: ta en titt på denne bildereportasjen fra i fjor på Kondis.no:

I morgen blir det oppmøte kl 18:00 på sletta i Holmenkollbakken ved Trappefolkets beachflag på høyre side av sletta sett nedenfra. Da kan du ta oppvarming sammen med Trappefolket fram til ca kl 18:30 da mange vil  gå ned til start på sletta i Midtstubakken.

Eventuelt kan du møte direkte opp på sletta i Midstubakken senest 18:30. Første start blir ca. kl. 18:35

Det blir tidtakning med 15 sekunders startintervall for de som ønsker å ta tiden, og så starter et oppsamlingsheat for de som ikke ønsker tid, men bare en gjonnomgang til slutt.

Påmelding til testløpet:  gjøres før start løpsdagen ved start på sletta i Midtstubakken.

Eventuelle spørsmål kan rettes til arrangør KollenHopp ved Jørgen Jevne på e-mail jevne.j@gmail.com,  tel. 416 58 363.
 

640_Lasse_FotoChristianPrestegård.jpg

640_4pålangrekke.FotoAJD.jpg

640_Jentejubel_4stk_FotoAJD.jpg