I Bergen er det start og mål på Festplassen Løypen går først en runde rundt Lille Lungegårdsvann. Løypen går videre fra sentrum til Nygårdshøyden og Nygårdsparken. I parken er det flotte gangstier og en stor og praktfull botanisk hage. I parken er det lagt opp til en rundsløyfe og vending og samme trasé tilbake til Festplassen.

Det løpes to runder på fem kilometer. Vi løper i opplyste gater i hjertet av Bergen Sentrum, og langs løypa er det fakler, ildkurver og lysshow.


cover-2.jpg

 

LYS OPP VINTERMØRKET MED ET 10 KM VINTERLØP
Når mørket senker seg over Bergen 18. februar, og man aller helst skulle sittet under pleddet i sofaen, arrangerer Icebug og Runner’s World vinterens råeste løpefest i hjertet av Bergen.

Vi trosser vinterkulda og fyller sentrum med frostrøyk, lys og glede.

Meld på 2 for 1 i hele oktober! Etter påmelding får du tilsendt en kode for gratis påmelding av deltaker nummer to. Svært viktig at du skriver riktig e-post ved påmelding.

Dette blir en folkefest på en fin vinterkveld. Fakirer vil skape magisk atmosfære ved starten og DJs og lysshow holder trykket oppe under hele arrangement.

Winterrun kommer til å bli en stor opplevelse også for de som ikke løper, men som kun ønsker å være med å se og oppleve det hele så ta med familie og venner som heiagjeng! Det viktigste er ikke hvordan man løper, men hvordan man kan bidra til å løfte stemningen!

Vær kreativ
Den av løperne som har den mest kreative belysningen på seg selv, blir premiert fra våre sponsorer. Her kan kreativiteten være så mangt på hvordan man kan kle som opp med diverse lykter og lys for virkelig å kunne se ut som et løpende juletre.

Winterrun er som skapt for alle oss som elsker å løpe, for alle som ikke lar vær og temperatur være en hindring for trening, og for alle oss som har oppdaget at det er fortryllende å løpe en fin vinterdag.

Vi elsker vinterløping, vi elsker det når det biter i kinnene, vi elsker den gode følelsen av å anstrenge oss på vinteren. Vi vet at du kan og vil løpe på vinteren.

Derfor har vi skapt Winterrun! Light up your city!!!

LØYPA
I Bergen er det start og mål på Festplassen Løypen går først en runde rundt Lille Lungegårdsvann. Løypen går videre fra sentrum til Nygårdshøyden og Nygårdsparken. I parken er det flotte gangstier og en stor og praktfull botanisk hage. I parken er det lagt opp til en rundsløyfe og vending og samme trasé tilbake til Festplassen. Det løpes to runder på fem kilometer.


map_bergen.png

 

START OG MÅL
Start og mål for WinterRun Bergen er ved Festplassen.

KLASSER
Kvinner/Menn

Man kan også stille med lag med minst 4 personer. Er dere flere enn fire i laget regnes den sammenlagte tiden på de fire raskeste løperne (maks 7 personer i hvert lag).

I lagkonkurransen finnes det tre klasser: kvinner, menn og mikset.

 

STARTTID
Første start er klokka 17:00 og deretter hvert 5. minutt.

PREMIER
Premie til de tre beste i dame- og herreklassen.

Premie til beste mikset lag.

Premie til deltakere med mest mulig lys. Vi oppfordrer deltakerne til å være kreative på hvordan de kan ha mest mulig lys på seg. Husk at dette er et løp som går når det er mørkt.

PÅMELDING
Meld på 2 for 1 i hele oktober! Etter påmelding får du tilsendt en kode for gratis påmelding av deltaker nummer to. Svært viktig at du skriver riktig e-post ved påmelding.

Påmelding til løpet gjør du her: 

Påmeldingsavgiften er kr 400. Det inkluderer engangslisens (kr 50) til Norges Friidrettsforbund. Siste dag for ordinær påmelding er 30. januar.


logo.png
Les mer om Winterrun, klikk på logo

Testløp Winterrun Bergen (Les mer)

Løp: Tirsdag 6. desember kan du teste løypa til Winterrun. Meld deg på gratis og bli med på en morsom og spennende løpetur i Bergen sentrum.