Øystein Wiger og Christina Bus Hoth vant både Kodalmila og den innlagte spurtpremien.
Her står de med kortet som viser 1000.-kr.

Det var to meget  fornøyde vinnere i årets Kodalmil. Begge var like i nærheten av
sin personlige rekord og bude ha bra muligheter til å sette en slik i løpet av sesongen.

Wiger løp på 32:21 og har pers på 32.17
Til kondis.no fortalte Wiger at han 2 km før mål egentlig hadde gitt opp å kunne ta persen,
da klokka viste at han måtte løpe de 2 siste kilometrene (som går oppover) på 6.10
med 500m igjen viste det seg at han hadde en mulighet allikevel.
Løypa er kontrollmålt så det tyder på at km-skiltet som viste 2km igjen antagelig har stått feil.

Holth var nære på å ikke stille opp i Kodalmila da hun ble dårlig natta før løpet.
Men hun dro til Kodal og tenkte at jeg får ihvertfall prøve oppvarmingen.
Det ble til at hun startet og det angret hun ikke på, sjøl om hun ikke var helt frisk i
etterkant av løpet heller.
34:35 var bare 36 sekunder etter hennes pers fra tidligere i år da hun løp på 33:59
i Karlstad Stadslopp.
Kun Ragnhild Kvarberg og Bus Holth sjøl har løpt raskere enn 34:35 av norske jenter i år.

resultat_kodalmila2010_oppdatert.pdf

3km_5km_Simen_Gunhild_Haugen_IMG_4172

Tidlig på 3 og 5 km: Simen Haugen er i tet og like bak kommer mor.

Fra venstre:  Per Kristian Semb (245)  løper på 19.44 og blir nr. 3 på 5 km i 40-44

Simen Haugen (340) vinner 3km på 11:46  bak ser vi: Gunhild Halle Haugen (214) og til høyre i oransj er det  i følge resultatlista fra arrangøren Stian Christoffersen Runar ski  (211) i 40-44 årsklassen som løper, men enten er årsklassen feil eller så har han feil nummer.

5km_Vinnere_Addi_Chami_Gunhild_Haugen_IMG_4195

Addi Chami og Gunhild Haugen sammen etter ca. 2km

Vinnerne av årets 5km i Kodalmila. Addi vant på 17:50 mens Gunhild vant på 18:00

De kondisjonerer og gifter seg i Kodal!
Under premieutdelingen var ikke Haugen der lengre for hun skulle i bryllup.
Få uker tidligere på premieutdelingen under Gråtassen skjedde det samme.
En av premievinnerne var dratt avgårde da hun skulle i bryllup.

10km_OEystein_Wiger_IMG_4239

Øystein Wiger, Modum FIK 32:21 vinner av Kodalmila fighter her for pers

10km_Christina_Bus_Holth_IMG_4258

Christina Bus Holth en dårlig natt ble til en bra dag med en av årets sterkeste tider: 34:35

10km_Haakon_Skarsholt_IMG_4243

Håkon Skarsholt , hjemmefavoritt fra Andebu med 33:29 andreplass

10km_Asbjoern_Berland_IMG_4248

Asbjørn Berland, Samnager IL nr.3 på 33:59

10km_Mariann_Olsen_Egil_Holm_OEystein_Wiger_IMG_4217

Mariann Olsen, løper kun i Vestfold men det gjør hun fort! 37:16

37:16 bringer henne inn på niendeplassen på den norske årstatstikken (pr.1.juli)
Her ligger hun foran vinneren Holth og løper knallhardt for å vinne spurtprisen etter 1,6 km. Det holt ikke.
Mariann synes det holder med å løpe i hjemtraktene i Vestfold.
kondis.no traff og lagde et videointervju med henne i fjor etter seieren i Sandefjordsløpet. (Se nederst i artikkelen)

10km_Elisabeth_Wigaard_IMG_4274

Elisabeth Wigaard raskeste jente i Raumyrveien springers nr.3 på 39:38

10km_Kirsti_Johnsen_sterk_tid_55_59_IMG_4283

Kirsti Johnsen nr.5 totalt med 41:48 sterk tid i 55-59 års klassen

Årets statistikk for veteraner på 10km er ikke ute ennå, men 41:48 er bedre enn noen løp på i denne klassen i fjor.
Det er 47 sekunder traskere enn Johnsen løp sjøl i samme klasse i fjor.