01-17_Kondis04.inddDen allsidige terrengsyklisten Borghild Løvset er klar til å gyve løs på sykkelsesongen. Primært satser hun på terrengsykling, men hun har gullmedaljer fra både nasjonale og internasjonale mesterskap i vintertriatlon. I Kondis forteller hun om måla for sesongen og hvordan hun har trent for å nå dem.

En annen som beretter åpenhjertig om treningen sin, er den ferske nordiske mesteren på 10 000 m, Ørjan Grønnevig. Han har hatt en strålende vårsesong, og i Kondis får du vite hvilke grep han har tatt treningsmessig foran denne sesongen.

Marthe Olsen fra Byneset i Trondheim, er en ung fremadstormende løper som har forsynt seg grovt av medaljefatet i både UM og NM de siste par årene. I Kondis blir du bedre kjent med den blidspente trønderjenta.

Treningstips får du også fra multisportkongen Lars Petter Stormo og den ambisiøse triatleten Allan Hovda.

I tillegg gir Johan Kaggestad deg sin meget vel gjennomprøvde oppskrift på hvordan du planlegger treningen gjennom et helt år.

I Kondis finner du også vårens store test av konkurransesko for løpere. Hvilke par er best - for hvem? Du får også servert  sjekklista som du bør gå gjennom når du tar sykkelen ut av vinterdvalen.

Har du selv vært i vinterdvale, kan du humre mens du leser Erik Amit Nordlis beskrivelse av sin egen veg tilbake fra forfallet. Antakelig kommer også inspirasjonen til å gjøre noe med det.

Kondis nummer fire har også denne gangen samla mye av skistoffet i et eget bilag kalt Skiveteranen. Her møter du Birkebeiner-Berit og forsker Jostein Hallén. Du får også vite om stålsikling kan måle seg med gliding dersom en vil ha god glid på skiene. Her er også reportasjer og resultater fra vinterens store turrenn.

I tillegg kommer alle de faste spaltene, småstoffet og overraskelsene. Det er bare å glede seg, og er du ikke medlem er det fullt mulig å gjøre noe med det:

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 


Ola Kvaale vant klasse 70-74 år i Birken, men siden de eldste klassene i år starta bare en halvtime før eliten, kom han ikke først i mål, som han har gjort flere ganger tidligere. (Foto: Kjell Vigestad)

01-17_Kondis04.indd
Borghild Løvset fra Børsa er forsidepike i Kondis nummer 4. Hun har både smilet og pågangsmotet på plass i forkant av sykkelsesongen. (Foto: Ingrid Lorvik)