Frank Løke gir av seg selv, og vil blant annet utfordre alle som han kjempet mot i programmet Råskap på TV3 i 2016. Hvem han kjempet mot kan du se her: Råskap 2016/deltagere

- Vi er veldig takknemlige for den innsatsen Frank legger ned, sier løpeleder Tom Arne Akerholt i Hof Toppers. Det betyr at Frank Løke ikke får forsvart andreplassen sin fra fjorårets 75 kilometer lange ultraløp.

Ta utfordringen på ny kortere distanse - og støtt Kreftforeningen
Det ber altså på årets nye distanse, Hof 3-toppers Duathlon at Frank Løke utfordrer både deg og Råskap-kjendisene til å konkurrere med han. Der er snakk om 27 km på sykkel, 6 km løping og i alt 670 høydemeter.

Hof toppers gir 100 kroner  til Kreftforeningen for hver deltaker på årets 3 topper Løke Challenge! Det betyr at de foreløpig 23 påmeldte på 3-toppers har bodratt med 2300 kroner.

Kreftforeningen ved Nils Vasaasen gledet seg over initiativet til Frank Løke og Hof Toppers, og vil de vil selv stille på banketten til arrangementet for å motta årets innsamlede pengesum.

- Hof Toppers Duathlon og Ultraløp oppfordrer herved alle der ute til å ta utfordringen, bli med og se om du kan slå Frank Løke og støtt samtidig en god sak, sier Akerholt.

Bra påmelding
Ellers ligger det godt an til rekorddeltagelse i Hof Toppers 12. august i år.
Det  er nå 16 deltagere påmeldt til Hof Toppers Ultraløp og 117 på Hof Toppers Duathlon.

Se tidligere forhåndsomtale med mye info om arrangementet:
Hof Toppers har fått en lillebror (søster?) over tre topper


Vetle Osenbroch Kallevik sitt bilde.
Etter målgang i KRSUltra i april nesten kollapset Frank Løke i målområdet og måtte ha hjelp av Vetle Kallevik til å massere de krampeplagede bena. (Foto: Thomas Øderud)

Nå skal Frank både løpe og sykle, og det vi er overbevist om er at han gir full gass fra start. Om han trenger behandling på sykkel-legger etter duatlon får vi svaret på 12. august.