Med 320 deltagere ble fjorårets rekord på knappe 200 solid slått. Til tross for fint og sommerlig vær under løpet, var det ganske vått og sølete underveis, etter regnværet i natt. Men orienteringsesset Håvard Lucasen er vant til å løpe i terrenget, og lot seg ikke affisere av forholdene. Det ble sogar ny løyperekord på 1.24.59 i den teknisk krevende løypen i Frognmarka på Nesodden.

Vinnertiden i dameklassen på 1.53.29 av Linn Karlsvik fra Ernst & Young var ikke like sterkt, men til gjengjeld kom hun til løpet på racersykkel.

Arrangørklubben Skaubygda ILs Einar Håkon Rose i tet i starten av løpet, foran vinneren Håvard Lucasen. Rose ble nr 2 i mål.

Etter hvert kom Håvard Lucasen alene til matstasjonen.

Linn Karlsvik var raskeste dame på 21.1 km.

VINNERE: Ole Kristian Lied (t.v) vant 7,1 km. Håvard Lucasen og Linn Karlsvik vant hoveddistansen på 21,1 km. Unge, lovende Tina Knutsmoen vant damenes 7,1 km.

Joggekameratene stilte med 5 løpere. Her er 3 av dem, fra venstre Jan Erik Johnsrud, Alvilde Dancke og Erik Brechan Aas.

To klassevinnere på halvmaraton ble det også til Joggekameratene, ved Alvilde Dancke og Knut Domaas (t.h.)

God innsats også av Kjell Christiansen. I bakgrunnen Knut Domaas.

Til tross for sol og sommervarme hadde nedbøren satt sine spor og det var ganske sølete i deler av løypa.

Flere bilder og alle resultater på arrangørens hjemmeside HER.

Alle bilder er tatt av Trond Th. Hansen.